Hoverboard KartDe Hoverboard kart is een stoeltje voor op de Hoverboard of Oxboard. Met een Hoverboard kart kan je eenvoudig remmen, rijden en zelfs trucjes doen. Sommige Hoverboard karts hebben een verstelbaar frame waardoor ie bruikbaar is voor zowel jongeren alsook ouderen. Goedkoop een Hoverboard kart kopen? Bestel deze stoeltjes voor op je Hoverboard bij (web)winkels als Amazon, Bol.com, Bart Smit, Intertoys of Decathlon. Op deze pagina bespreken we alles omtrent de Hoverboard karts. Alvast nieuwsgierig? Klik dan op de bovenstaande link voor een uitgebreide collectie karts!

Hoverboard kart kopen

Een Hoverboard kart kopen bevordert het speelplezier maar ook de veiligheid. Ze worden ook wel Hoverkarts genoemd en zijn onder andere bekend door Youtubers als Enzo en Milan Knol. Ze maken het ook toegankelijk voor jongeren die moeite hebben om op een Hoverboard te rijden. Hoverboard Karts zijn er in verschillende maten en modellen. De meesten hebben een verstelbare frame waardoor de maten voor vrijwel iedereen geschikt zijn. Daarnaast passen ze op vrijwel iedere Hoverboard, denk aan hoverboards met de standaardmaten als 6,5 inch, 8 inch en 10 inch. De meeste Hoverkarts kunnen maximaal belast met 120kg belast worden.

Vergelijk alle Hoverkarts! (vanaf €49,95)

Bekijk op Bol.com

De Hoverboard kart brengt vaak extra plezier omdat het een onstabiele Hoverboard tot een Go-Kart kan omtoveren. Door de Hoverkart kan men sneller en langduriger met tempo rijden dan op een standaard Hoverboard of Oxboard. De Hoverboard kart maakt een Hoverboard namelijk minder wiebelig en daardoor stabieler op de weg. Volgens eerdere kopers duurt het ongeveer 10 tot 15 minuten om de Hoverkart in elkaar te zetten. De Hoverboard karts zijn makkelijk om te besturen. Je kan voor en achteruitrijden alsook 360 graden rondjes uit stilstand draaien. De Hoverkart is eenvoudig vast en los te klikken van je Hoverboard.

Hoverkarts zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. De meeste karts kosten tussen de €30,00 en €60,00 euro. Een van de webwinkels die een grote collectie Hoverkarts heeft is Bol.com. Hier zijn een aantal prachtige modellen te bestellen voor €52,95 respectievelijk €50,95. Deze modellen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, denk aan rode, blauwe, groene of roze Hoverboard karts. Naast het kopen van een Hoverboard kart is het verstandig om een bijpassende Hoverboard of Oxboard kart tas te kopen. Hierdoor kan je de Hoverboard en/of dergelijke accessoires makkelijker meenemen. Bijzonder handig wanneer je de Hoverboard en Hoverboard kart mee op vakantie wilt nemen. Tevens, zorgt de tas ervoor dat de kart niet beschadigd raakt.

Omdat de Hoverkarts zo gewild zijn, heeft Bol.com extra karts op voorraad. Hierdoor leveren ze vrijwel altijd de volgende werkdag thuis, soms zelfs op dezelfde dag bij een Albert Heijn afhaalpunt. Naast Bol.com kopen veel mensen de karts bij Bart Smit, Intertoys, Decathlon, Amazon of Aliexpress. Het beste is om de artikelen en prijzen met elkaar te vergelijken alvorens je overstapt tot een aankoop. Let op, er zijn veel kwalitatief slechte Hoverkarts in omloop. Zorg dat je altijd via een betrouwbare winkel dit soort apparatuur koopt. Heeft u vragen of opmerkingen over de Hoverboard karts of een reeds gekochte artikel? Twijfel niet en stuur een berichtje naar ons of laat een review achter.