Hoverboard IntertoysEen Hoverboard bij de Intertoys kopen? Deze speelgoedwinkel heeft tal van hoverboards in het assortiment waaronder de Denver DBO-6500 hoverboard met 6.5 inch wielen in allerlei kleuren. De Intertoys heeft veelal hoverboards in de aanbieding of met hoge kortingen. Hierdoor zijn de hoverboards al verkrijgbaar voor een prijs vanaf €199,00 euro. Naast Intertoys vind je ook verschillende webwinkels met uitgebreide collecties hoverboards tegen lage prijzen.

Hoverboard bij de Intertoys kopen

Goedkoop een hoverboard bij de Intertoys kopen? Een van de populaire hoverboard merken bij Intertoys zijn de Denver DBO-6500 MK2 hoverboards in zwart, blauw en rode kleuren. Deze hoverboards zijn kwalitatief sterk en degelijk gemaakt. Ze kunnen een snelheid van wel 10 tot 12km/h bereiken met een actieradius van wel 15km op een batterij. De rubberen wielen en aluminium velgen zijn stevig en bestand tegen scherpe obstakels. Het ABS-omhulsel zorgt voor de nodige veiligheid en comfort op de weg, De hoverboards zijn grotendeels van kunststof gemaakt en hebben twee elektromotoren van 2 keer 250W aan beiden zijden. Hierdoor weegt de hoverboard zo’n 10,3kg.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Deze hoverboards hebben een Lithium-Ion batterijpack/accu die gemiddeld 3 uur nodig heeft voor een volle batterij. Ook de hoverboards van Intertoys zijn momenteel nog niet toegestaan op de openbare weg. Het negeren van deze wet en regelgeving kan je een boete van €180,00 euro opleveren en/of inbeslagname van de hoverboard. Aangezien (o.a) de Denver DBO-6500 hoverboards zo snel gaan, is het verstandig om ook de nodige lichaamsbescherming te dragen. Mocht je deze nog niet in huis hebben, bestel deze dan eenvoudig bij de webwinkel van Intertoys of neem een kijkje op Amazon of Bol.com.

Reeds een hoverboard bij de Intertoys gekocht? Vergeet dan niet om een recensie/beoordeling op deze pagina achter te laten. Heb je algemene vragen of opmerkingen over het onderwerp hoverboards van de Intertoys, stuur ons dan een berichtje. Veel plezier!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews