Hoverboard goud kopen? Alleen al na het zien van de foto rechts is een Hoverboard goud absoluut de moeite waard. Er zijn maar een aantal filialen die deze apparaten verkopen. Een daarvan is Bol.com en zij leveren echt kwaliteit en zijn bovendien betrouwbaar.

hoverboard goudOp deze pagina laten we een aantal modellen zien die bij deze groothandel in het assortiment staan. De prijzen verschillen nogal maar ze zijn vanaf €295,00 te koop. Kijk snel of jouw model erbij staat. 

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard goud

hoverboard goud

Op de foto rechts zie u de Smart Balance goudkleurig. Dit model wordt geleverd met een gratis opbergtas plus bluetooth. De Hoverboard goud bevat twee motoren die ingebouwd zijn bij ieder wiel. Het zijn 2x 250 Watt motoren die een snelheid van rond de 10km/h kunnen halen. Het meest belangrijke aspect bij het kopen van een Hoverboard is de accu of batterij. Bij dit apparaat is het een ingebouwde 36V Samsung Lithium Ion met 4400 Mah. Deze elektrische scooter kan bij zeer koude en warme temperaturen nog steeds optimaal presteren. Daarnaast is ie ook waterbestendig, dit houdt in dat het apparaat tegen kleine hoeveelheden waterbestendig is. Als de Hoverboard helemaal onder water staat kan ie wel kapotgaan dus voorkom dit ten alle tijden. Je kan meer lezen over deze Hoverboard via de onderstaande link.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

hoverboard goud

Een van de nieuwere modellen Hoverboards is de ‘United Entertainment Hoverboard’ met de kleur goud. Deze Hoverboard bevat een 350W motor en kan afstanden afleggen van 15 tot 20 kilometer op een batterij. De oplaadtijd van dit artikel duurt meestal tussen de 2 en 3 uur. Net als iedere Hoverboard goud kan dit model ook maximaal 100kg gewicht dragen. Het apparaat beschikt over luchtbanden zonder gas. Mocht u deze kleur niet mooi vinden, dan biedt Bol.com hetzelfde model aan in zilver zwart en witte kleuren.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Bij vragen, raadpleeg Bol.com voor meer informatie, tips en adviezen. Mocht u nog algemene vragen hebben over bijvoorbeeld het leerproces, dan kunt u het beste even verder kijken op deze website.