Hoverboard GammaEen hoverboard bij de Gamma kopen? Gamma bouwmarkt heeft een aantal soorten hoverboards in het assortiment opgenomen. Deze zijn in primaire kleuren waaronder wit en zwart verkrijgbaar en worden voor een prijs van €289,00 euro aangeboden. Nieuwsgierig naar de technische specificaties? Lees dan gerust verder of neem een kijkje in het grootste assortiment Oxboards en hoverboards van Europa!

Hoverboard Gamma kopen

Een hoverboard bij de Gamma kopen is absoluut mogelijk. De hoverboards zijn razend populair, voor plezier maar ook om van A naar B te reizen. De Gamma hoverboards hebben een standaard design met LED verlichting aan de voorkant. De ingebouwde 36V accu is in drie uur opgeladen. Met een volle batterij kan je vervolgens 15 kilometer afleggen. Deze afstand hangt natuurlijk af van de wegligging, hellingshoek en gewicht van de bestuurder. Het minimale gewicht is 20kg en het maximale gewicht komt op 100kg.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

De Gamma hoverboards zijn gemaakt van kunststof en hebben een stevig ABS-omhulsel. Desalniettemin, is het verstandig om ook hoverboard accessoires erbij te kopen. De Gamma heeft regelmatig silicone hoverboard hoezen in het assortiment. Deze onderdelen zorgen dat de hoverboard beschermd blijven tegen krassen en deuken. Hierdoor kan je jarenlang plezier beleven van deze apparaten. Mocht je het tweedehands willen doorverkopen? Dan krijg je er ook veel meer voor terug.

De Gamma heeft ruime openingstijden en je krijgt bovendien persoonlijk advies wanneer je een van de bouwmarkten bezoekt. Mocht je een bezoek brengen aan deze winkel, dan is het wellicht handig om van tevoren de voorraad op te zoeken. De Gamma heeft namelijk niet altijd de gewenste artikelen in de collectie. Het is wellicht ook handig om bij verschillende andere (web)winkels te kijken. Vergelijk dan de prijzen en technische specificaties tussen de boards alvorens je overstapt tot een aankoop. Al een Gamma hoverboard gekocht? Stuur ons dan een berichtje met jouw ervaring en beoordeling van het desbetreffende product.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews