Hoverboard FnacFnac is een bekende winkel, met name in België en Frankrijk. Deze winkel verkoopt ook hoverboards waaronder de Slidegear Smart Balance in zwart, rood en blauwe kleuren. Momenteel zijn verschillende hoverboards en hoverkarts in de aanbieding of met hoge kortingen. Zo kan je een hoverboard voor €249,00 euro en hoverkart voor €79,99 kopen. Lees op deze pagina meer over de hoverboards bij Fnac of neem een kijkje in een assortiment hoverboards.

Hoverboard Fnac kopen

Een Fnac hoverboard kopen? De hoverboards van Fnac hebben veel belangrijke features die het rijplezier bevorderen. De hoverboards hebben twee elektromotoren van 300W en een hoverboard lithium-ion accu van 36V en 4.4A capaciteit. Het vermogen van deze batterij zorgt dat de Fnac hoverboard aan een stuk door 20km kan afleggen. Een dergelijk resultaat is mogelijk bij weinig obstakels op de weg en wanneer de bestuurder niet te veel weegt. Het maximale gewicht komt op €120kg. Daarnaast spelen de weersomstandigheden ook een rol. Een natte ondergrond zorgt voor vertraging en is bovendien niet goed voor de hoverboard. Alhoewel het apparaat waterdicht is, kan het onderdelen doen slijten. Bovendien kan de hoverboard slippen op natte ondergrond waardoor het de veiligheid in gevaar brengt.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard winkels waaronder de Fnac geven meestal een minimumleeftijd van 14 aan. Kinderen die jonger zijn kunnen het beste even wachten of onder begeleiding kennis maken met de hoverboards. Met name in het begin kunnen valpartijen voorkomen en dus letsel ontstaan. De apparaten reageren bij onervarenheid en nervositeit erg impulsief. Koop of bestel daarom ook lichaamsbescherming bij een winkel als Fnac of neem een kijkje bij een van de andere webwinkels als Amazon.com of Bol.com. Heb je reeds een hoverboard bij de Fnac gekocht? Stuur dan jouw recensie en beoordeling van de Fnac hoverboard of hoverkart. Op deze manier kunnen wij onze bezoekers goed informeren over de hoverboards van deze winkel.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews