Hoverboard DreamlandOp zoek naar een hoverboard van Dreamland? Dreamland verkoopt veel soorten hoverboards. Denk aan de Razor Balance Board Hovertrax, Symex en Balance Board G3. Deze zijn verkrijgbaar vanaf €249,00 euro en kunnen oplopen tot €449,00 euro. Dreamland verkoopt hoverboards is veel bijzondere kleuren waaronder zilver en goud. Naast Dreamland zijn er verschillende andere erkende en grote webwinkels die ze ook verkopen tegen vaak zeer schappelijke prijzen. Neem alvast een kijkje of lees verder voor meer informatie over de hoverboards van Dreamland.

Hoverboard Dreamland kopen

Goedkoop een hoverboard bij Dreamland kopen? Een van bekende hoverboards van Dreamland is de Symex Balance Board in zilver of gouden kleur. De hoverboards zijn voorzien van kwalitatieve onderdelen waaronder een Samsung-batterij en maar liefst twee sterke elektromotoren van elk 350W. Deze onderdelen zorgen dat de Dreamland hoverboards snelheden van wel 15km/h kunnen bereiken. De Samsung-accu van 36V zorgt dat de Symex 15 tot 20km op een batterij kan afleggen. Het opladen van deze hoverboard batterij kost ongeveer 3 uur. De Balance Board kan een maximaal gewicht van 100kg dragen. De snelheid en afstand op een batterij hangt af van het gewicht van de bestuurder. Verder heeft de hoverboard een prachtig design met futuristische LED lichtjes aan de voorkant. Hierdoor heb je meer zicht in het donker en is het aanzienlijk veiliger om mee te rijden.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Dreamland verkoopt ook losse hoverboard accessoires en onderdelen zoals een opbergtas, Hoverkart en silicone MPMAn beschermhoes in zwarte en rode kleuren. Bij Dreamland krijg je vrijwel altijd een gratis bijbehorende opbergtas bij de aankoop van een hoverboard. Bestel en koop tevens de nodige lichaamsbescherming. Met name tijdens het leerproces zijn valpartijen onvermijdelijk. Kortom, veel mogelijkheden bij Dreamland. Heb je reeds een hoverboard of Oxboard bij Dreamland gekocht? Laat dan een berichtje achter met jouw recensie en beoordeling. Heb je algemene vragen of opmerkingen over de Dreamland hoverboards, stuur dan ook een berichtje naar Productgids.