Hoverboard DreamlandOp zoek naar een hoverboard van Dreamland? Dreamland verkoopt veel soorten hoverboards. Denk aan de Razor Balance Board Hovertrax, Symex en Balance Board G3. Deze zijn verkrijgbaar vanaf €249,00 euro en kunnen oplopen tot €449,00 euro. Dreamland verkoopt hoverboards is veel bijzondere kleuren waaronder zilver, goud en camo. Naast Dreamland zijn er verschillende andere erkende en grote webwinkels die ze ook verkopen tegen vaak zeer schappelijke prijzen. Neem alvast een kijkje of lees verder voor meer informatie over de hoverboards van Dreamland.

Hoverboard Dreamland kopen

Goedkoop een hoverboard bij Dreamland kopen? Dreamland is een Belgische speelgoedwinkelketen en telt circa 53 fysieke winkels verspreid over Vlaanderen, Wallonië en het noorden van Frankrijk. Momenteel heeft deze winkelgigant 3 verschillende hoverboards in het assortiment. Een van bekende hoverboards van Dreamland is de Symex Balance Board in zilver of gouden kleur. Daarnaast heb je ook de Razor Balance Board Hovertrax, 2.0 en Balance Board G3 met luchtbanden. De eerste modellen hebben 6.5 inch velgen en het laatste model maar liefst 10 inch velgen. Dit maakt de G3 Balance Board met 10 inch luchtbanden ideaal om ook off-road mee te rijden. Hieronder is een filmpje te zien van de Hovertrax 2.0. Dit is een van de meest recente hoverboard aanwinsten van Dreamland.

De hoverboards zijn voorzien van kwalitatieve onderdelen waaronder een Samsung-batterij en maar liefst twee sterke elektromotoren van elk 350W. Deze onderdelen zorgen dat de Dreamland hoverboards snelheden van wel 15km/h kunnen bereiken. De Samsung-accu van 36V zorgt dat de Symex 15 tot 20km op een batterij kan afleggen. Het opladen van deze hoverboard batterij kost ongeveer 3 uur. De Balance Board kan een maximaal gewicht van 100kg dragen. De snelheid en afstand op een batterij hangt af van het gewicht van de bestuurder. Verder heeft de hoverboard een prachtig design met futuristische LED lichtjes aan de voorkant. Hierdoor heb je meer zicht in het donker en is het aanzienlijk veiliger om mee te rijden.

Wil je van de hoverboard een soort go-kart maken? Koop dan een Seatkart die speciaal gemaakt is voor de Balance boards. Deze karts zijn in zwart, wit en rode kleuren te krijgen. Dreamland verkoopt ook losse hoverboard accessoires en onderdelen zoals een opbergtas, Hoverkart en silicone MPMAn beschermhoes in zwarte en rode kleuren. Bestel en koop tevens de nodige lichaamsbescherming. Met name tijdens het leerproces zijn valpartijen onvermijdelijk.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €170)

Bekijk op Bol.com

Bezoek een van Dreamland’s filialen om de hoverboards te bekijken of neem een kijkje in hun webshop. Bij Dreamland krijg je vrijwel altijd een gratis bijbehorende opbergtas bij de aankoop van een hoverboard. Vergeet niet om tevens een kijkje te nemen bij andere (webwinkels) om zodoende de hoverboards qua technische specificaties en prijs te vergelijken. Op deze manier vind je de ideale hoverboard voor een redelijke prijs. Momenteel zijn er zelfs kwalitatieve hoverboards voor slechts 170 euro verkrijgbaar. Heb je reeds een hoverboard of Oxboard bij Dreamland gekocht? Laat dan een berichtje achter met jouw recensie en beoordeling. Heb je algemene vragen of opmerkingen over de Dreamland hoverboards, stuur dan ook een berichtje naar ProductGids.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews