Hoverboard DreamlandOp zoek naar een hoverboard van Dreamland? Dreamland verkoopt veel hoverboards en bijbehorende hoverboard accessoires. Dreamland verkoopt hoverboards die kwalitatief goed zijn voor prijzen vanaf 200 euro. Neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie over de verschillende hoverboard merken, producteigenschappen, prijzen, aanbiedingen en kortingen.

Hoverboard Dreamland

Een hoverboard bij Dreamland bestellen? Dreamland is een Belgische speelgoedwinkelketen en telt circa 53 fysieke winkels verspreid over Vlaanderen, Wallonië en het noorden van Frankrijk. Momenteel heeft deze winkelgigant 3 verschillende hoverboards in het assortiment. De Symex Balance Board in zilver, carbon en gouden kleuren, Razor Balance Board Hovertrax, 2.0 en Balance Board G3 met luchtbanden. De eerste modellen hebben 6.5 inch velgen en het laatste model maar liefst 10 inch velgen. Dit maakt de G3 Balance Board met 10 inch luchtbanden ideaal om ook off-road mee te rijden. De hoverboards bij Dreamland zijn voorzien van betrouwbare ingebouwde accu’s en sterke electro motoren die het apparaat snelheden van wel 15km/h laat bereiken. De eerder genoemde hoverboards zijn te bestellen voor 249 euro respectievelijk 499 euro. Daarnaast biedt Dreamland ook hoverboard accessoires zoals de MPMan siliconen beschermhoezen in rood, wit en zwart. Wil je van de hoverboard een soort go-kart maken? Koop dan een Seatkart die speciaal gemaakt is voor de Balance boards. Deze karts zijn in zwart, wit en rode kleuren te krijgen.

(vanaf €)

Bekijk op Bol.com

Bezoek een van Dreamland’s filialen om de hoverboards te bekijken of neem een kijkje in hun webshop. Vergeet niet om tevens een kijkje te nemen bij andere (webwinkels) om zodoende de hoverboards qua technische specificaties en prijs te vergelijken. Op deze manier vind je de ideale hoverboard voor een redelijke prijs. Momenteel zijn er zelfs kwalitatieve hoverboards voor slechts 170 euro verkrijgbaar. Vergeet niet om bij ieder artikel de reviews en recensies te lezen. Heeft u aan of opmerkingen over de hoverboards van Dreamland? Stuur ons dan een berichtje, wij zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen.