Hoverboard DenverOp zoek naar een hoverboard Denver? Denver hoverboards staan bekend voor de uitstekende kwaliteit en lage prijzen. Een van de goedkope modellen van Denver is de DBO 6500 MK2. Dit model is in zwarte, rode en blauwe kleuren bij diverse winkels te bestellen. Webwinkels als Amazon en Bol.com hebben een zeer grote collectie hoverboards, waaronder de Denver. Nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje via de link of lees verder voor alle informatie omtrent de Denver hoverboard. Denk aan technische specificaties, modellen, prijzen en verkooppunten.

Hoverboard Denver kopen

Een Hoverboard Denver kopen kan vanaf €179,00 euro. Een Denver voor dergelijke prijzen kopen is vaak alleen in de aanbieding of met hoge kortingen mogelijk. De Hoverboard Denver DBO-6500 heeft drie uitvoeringen, de MK1, MK2 en MK3. Deze modellen hebben veel vergelijkbare eigenschappen.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

De MK3 Denver hoverboards zijn in verschillende kleuren te krijgen waaronder wit, zwart, roze, blauw en rood. Deze hoverboards halen snelheden van wel 15km/h wat mogelijk is door de twee sterke elektromotoren aan beiden zijden. De Denver geeft bij een snelheid van 10km/h een waarschuwingspiepje. De Denver hoverboards zijn erg stevig gebouwd. De Denver DBO-6500 MK3 is van kunststof gemaakt met ABS-omhulsel, heeft aluminium velgen en stevige rubberen bandjes. Mede hierdoor en het totale gewicht van 10,3kg, rijdt deze hoverboard ongelofelijk stabiel en comfortabel over de weg. De MK3 kan maximaal met 120kg belast worden. De dubbele motoren en balanssystemen zorgen voor extreme snelheden en een actieradius van 15km. Daarnaast hebben de Denver hoverboards een prachtig design met sterke LED verlichting. De ingebouwde batterijpack of accu heeft ongeveer drie uur nodig om het volledige apparaat op te laden.

Let op, in beginsel zijn de apparaten moeilijk te besturen en kunnen ze onstabiel en trillende bewegingen maken. Dit heeft grotendeels met het leerproces te maken. Het leren rijden op een hoverboard kost tijd. Heeft u al ervaringen met een hoverboard Denver? Stuur ons dan jouw recensie/beoordeling.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews