Hoverboard DecathlonDecathlon verkoopt een aantal hoverboards en bijbehorende hoverboard/Oxboard accessoires. De elektrische Gyro Skate hoverboard is een van de populaire Smart Balance Wheels bij Decathlon. Met een smartphone stel je de snelheid, gevoeligheid en vermogen in. Daarnaast houdt deze slimme hoverboard ook de snelheid en afgelegde afstand nauwkeurig in de gaten. Lees verder voor meer productvoordelen, technische specificaties en overige informatie.

Hoverboard Decathlon kopen

Een Gyro Skate Hoverboard of Oxboard bij Decathlon kopen? De Gryo Skate hoverboard schaart zich tussen de slimme hoverboards die via iOS of Android kan worden bediend. Zo kan je vanuit de smartphone de snelheid, gevoeligheid alsook het vermogen van de hoverboard instellen. Daarnaast houdt het apparaat bij welke snelheid je rijdt of welke afstand er is afgelegd.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

De Gyro Skate hoverboard van Decathlon beschikt over Samsung onderdelen waaronder een Lithium batterij (36V en 4400 mAH) en twee elektromotoren van 350W. De oplaadtijd ligt tussen een a twee uur. Als de Samsung accu vol is haal je de stekker eruit. Daarnaast is het belangrijk om de batterij nooit volledig te laten leeglopen. Deze Decathlon hoverboard weegt 12kg en is mede hierdoor zeer stabiel en comfortabel in gebruik. Een van de belangrijkste aspecten van de Gryo Skate hoverboard is dat de wieltjes separaat kunnen draaien. Deze Smart Balance Wheel bereikt in gunstige omstandigheden 15km/h en kan op een batterij wel 20km afleggen.

Bewaar de hoverboard van Decathlon in een droge omgeving. Vermijd het gebruik van je Oxboard in natte of regenachtige situaties. Zorg daarnaast dat je veilig de weg opgaat. Draag dus een veiligheidshelm, knie en polsbeschermers. Deze kan je makkelijk en snel bestellen bij winkels als Decathlon. Verder zijn er nog diverse andere webwinkels als Amazon en Bol.com. Reeds een hoverboard bij Decathlon gekocht? Deel dan jouw ervaring met ons en stuur ons een berichtje of laat een recensie of beoordeling achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews