Hoverboard ColliShopOp zoek naar een hoverboard van de ColliShop? Deze (web)winkel voorziet in de bekende hoverboards en bijbehorende accessoires zoals een hoverboard tas en hoverboard kart. Lees op deze pagina meer over de ColliShop’s hoverboards met onderwerpen als technische specificaties, prijzen, kortingen en aanbiedingen.

Hoverboard ColliShop

Een hoverboard bij de ColliShop kopen? ColliShop behoort tot de Colruyt Group wat een Belgisch familiebedrijf is met supermarktketens verspreid over Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. ColliShop staat bekend om z’n grote aanbod en veelvoorkomende aanbiedingen en kortingen. De ColliShop heeft ook de immens populaire elektrische scooters oftwel hoverboards opgenomenin hun winkels. ColliShop en Dreamland zijn beiden onderdeel van de Colruyt Group vandaar dat de webshop grote gelijkenissen vertoont.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

ColliShop beschikt over drie verschillende hoverboard merken bestaande uit de Balance Board G3, Symax en Razor Balance Board. De G3 balance board van de ColliShop heeft 10 inch velgen waardoor het beter off-road kan rijden dan de 6.5 inch hoverboard modellen. De G3 is verkrijgbaar in zwarte kleur en kost maar liefst €499,00 euro. De Symax hoverboard kan men bestellen in de kleuren goud, zilver en carbon. Deze 6.5 inch hoverboards zijn perfect om met grote snelheden (van wel 15km/h) over de weg te crossen.  Ze bereiken een afstand van maar liefst 15 tot 20km op een batterij! De daadwerkelijke afstand en snelheid hangen af van de weersomstandigheden, wegligging en persoon die de hoverboard bestuurt. Collishop verkoopt de standaard Symax hoverboards al voor €249,00 euro. Heb je liever een uniek en kwalitatief sterke hoverboard? Neem dan een kijkje naar de Razor Balance Board Hovertrax 2.0. Dit monster onderscheid zich niet alleen op het gebied van prestaties maar tevens het design. De Hovertrax 2.0 heeft een futuristisch design en heeft een speciale ‘Training Modus’. Met deze modus wordt het leerproces versoepeld. Blijkt het leren rijden op een hoverboard toch te moeilijk? Besluit dan om een hoverboard kart te kopen. Hierdoor maak je van de hoverboard een soort van go-kart.