Hoverboard chromeOp zoek naar een hoverboard met chrome kleuren? De hoverboards zijn tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar. Momenteel behoren de chrome edities tot de meest populaire modellen. Men kan ze in verschillende chrome kleuren krijgen waaronder blauw, zilver en goud. Hieronder bespreken we deze hoverboards, hoeveel ze kosten en waar je ze kan kopen.

Hoverboard chrome

Een hoverboard chrome kopen? Er zijn prachtige chrome hoverboards in zilver, goud en zelfs blauwe kleuren. De blauwe chrome hoverboard is op dit moment in het assortiment van Bol.com (rechts afbeelding). Dit apparaat beschikt over V.5. Bluetooth speakers, Samsung intercells en TAO TAO moederbord. De 2x 300W elektromotoren zorgen dat ie 15km/h kan rijden. De 4400 mAH accu en li-ion 36V batterij maken het mogelijk om op een lading 15 tot 20km afstand af te leggen.

Hoverboard chromeDe hoverboard is gemaakt van kunststof en beschikt over rubberen antislip pads voor extra grip en houvast. De blauw chrome hoverboard weegt ongeveer 10kg en kan een maximaal gewicht van 100kg dragen. Via de batterij display kan men makkelijk zien hoeveel batterij nog over is of wanneer ie helemaal is opgeladen. De blauwe LED verlichting aan de voorkant is onwijs handig wanneer je in het donker rijdt. Daarnaast matchen ze het blauwe chrome design en geeft het een extra futuristisch gevoel. Dit model is overigens ook in andere kleuren waaronder chrome goud, zilver, rood en oranje te krijgen. Het is slechts een kwestie van zoeken welke winkels ze op voorraad hebben tegen een aannemelijke prijs.

De gemiddelde prijs van een chrome hoverboard komt op 250 euro. Echter, heeft Bol.com soms aanbiedingen en kortingen in de vorm van een dagdeal. Hierdoor kan je een dergelijke hoverboard al voor 219,00 euro aanschaffen en krijg je er gratis een afstandsbediening en draagtas bij. Verder wordt voor de meeste chrome hoverboards een garantie periode van 2 a 3 jaar gegeven.