Hoverboard beschermhoesOp zoek naar bescherming voor je hoverboard? Een hoverboard beschermhoes kopen is dan een goede optie. De silicone hoezen beschermen de hoverboards tegen krassen en deuken en verbeteren tevens de uitstraling van het apparaat. Op deze pagina bespreken we alle features en modellen van de hoverboard beschermhoezen. Daarnaast helpen wij jou bij het kopen van een goedkope hoverboardhoes.

Hoverboard beschermhoes kopen

Een Oxboard of hoverboard beschermhoes kopen? Hoverboards kunnen snelheden van wel 15km/h halen. Alhoewel de Smart Balance Wheels standaard een ABS omhulsel hebben, is het onvermijdelijk dat het krassen en deuken oploopt, met name tijdens het leerproces. Zorg daarom dat bij de aankoop van een hoverboard ook een bijpassende silicone omhulsel wordt besteld. Deze omhulsels wegen meestal rond de 0.2kg en 0.4kg wat de hoverboard uiteindelijk rond de 10,5kg en 11kg zwaar maakt. Het beschermt zowel de onder als bovenkant van de hoverboard. Hierdoor behoud je grotendeels de waarde van de hoverboard. Mocht je het ooit tweedehands willen verkopen, kan je er nog een redelijke prijs voor krijgen. Plaats simpelweg een advertentie op Marktplaats met als status: ‘zo goed als nieuw’.

Vergelijk alle beschermhoezen! (vanaf €17,95)

Bekijk op Bol.com

Bij webwinkels als Amazon en Bol.com kan men veel soorten en kleuren beschermhoezen kopen. De meest gekochte en populaire zijn de 6.5 en 8 inch silicone omhulsels in groen rode, zwart en blauw neon-achtige kleuren. Daarnaast zijn er ook hoezen in camouflagekleuren. De beschermhoezen zijn gemaakt van hoogwaardige FDA goedgekeurde silicone hoezen. Deze stoten stof af, zijn kras bestendig en makkelijk om schoon te maken. De prijs van een 6,5 inch silicone hoverboard hoes kost gemiddeld tussen de €20,- en €40,- euro. Vergelijk bij diverse webwinkels de prijzen alvorens u een hoes koopt.

Ken of heb jij een unieke hoverboard beschermhoes gekocht? Stuur ons dan een berichtje met jouw ervaring. Laat ons ook weten bij welke winkel en voor welke prijs het product gekocht is. Gebaseerd op deze gegevens kunnen wij onze bezoekers beter informeren.