Hoverboard Bart SmitSpeelgoedwinkel Bart Smit heeft de Denver DBO-6500, Razor Hovertrax 2.0 en Ergenic hoverboards in hun assortiment opgenomen. De Denver en Ergenic hoverboards zijn al verkrijgbaar voor €189,00 respectievelijk €199,00 euro. Razor hoverboards zijn in de aanbieding of met korting voor €399,00 euro verkrijgbaar. Bijbehorende hoverboard of Oxboard accessoires zijn de hoverboard karts, opbergtassen en beschermhoezen. Lees meer over de technische specificaties, prijzen en andere winkels.

Hoverboard Bart Smit kopen

Een Oxboard of hoverboard bij de Bart Smit kopen bespaart geld en levert je bovendien een kwalitatief goede Smart Balance Wheel op. De vanaf prijzen zijn €179,00 tot en met €400,00 euro. De meest gewilde hoverboard is de Denver DBO-6500. Het is momenteel de goedkoopste hoverboard in Bart Smits assortiment en is bovendien degelijk en stevig. Deze hoverboard is van kunststof materiaal gemaakt en is voorzien van futuristische LED lichtjes. Het ABS omhulsel, de aluminium velgen en harde rubberen wieltjes zorgen voor veiligheid, comfort en stevigheid. De hoverboard heeft een ingebouwde lithium-ion batterijpack en twee elektromotoren. Hierdoor heeft de Denver een bereik van 20km op een batterij en kan het snelheden van 12km/h tot 15km/h bereiken. Alle onderdelen van deze hoverboard zijn brandveilig.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

In beginsel is het best lastig om op de hoverboards en Oxboards te rijden. Het is de combinatie van onervarenheid en nerveus zijn waarop het apparaat soms impulsief reageert. Het kost de meeste mensen meer dan 30 minuten om het apparaat te begrijpen. Zorg dus dat je bij Bart Smit of een andere webwinkel de nodige beschermende kledij en veiligheidshelm draagt. Bart Smit geeft een adviesleeftijd van 14 jaar aan. Mocht je kind jonger zijn, zorg dan dat ie onder toezicht en met begeleiding de hoverboard of Oxboard leert kennen. Heb je vragen of opmerkingen over de Oxboards of hoverboards van de Bart Smit? Stuur dan een berichtje naar ons of laat een reactie, recensie of beoordeling achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews