De Hoverboard accessoires worden steeds populairder. Je ziet ook steeds meer verschillende accessoires op de markt verschijnen. Denk hierbij aan rubberen bumpers of zelfs volledig rubberen omhulsels, puur om het kostbare apparaat te beschermen.

Verder zijn er natuurlijk ook de bekende tassen en beschermingskleding. Lees verder voor alle informatie.

Hoverboard accessoires

Hoverboard accessoiresLaten we beginnen met de siliconen omhulsel zoals in de foto. De laatste tijd zijn meerdere fabrieken gestart met het produceren van deze Hoverboard accessoires. Op deze manier zal je Hoverboard geen krassen krijgen en dus intact blijven, ook belangrijk als je het ooit nog wilt verkopen. Daarnaast worden ze in veel soorten designs gemaakt en door sommige bedrijven zelfs op eigen smaak.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Dan zijn er ook nog mogelijkheden om rubberen strips of bumper stickers aan te schaffen. Deze worden gebruikt voor de kwetsbare Hoverboard gedeeltes. Denk hierbij aan de voorkant en zijkanten die soms obstakels of de grond raken bij gebruik. Een van de meest populaire Hoverboard accessoires is de Carbon Fiber Look beschermers. Deze worden rondom de wieltjes gemonteerd en beschermen de Hoverboard tegen krasjes. De beschermers zijn uiteraard niet van echte Carbon Fiber, maar ze zien er wel super cool uit.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard accessoires

Verder zijn er natuurlijk de opberg of meeneemtassen voor de Hoverboards. Deze worden veel gekocht omdat het gewoonweg makkelijker is om de apparaten te vervoeren, bijvoorbeeld als u op vakantie wilt gaan. Daarnaast zorgt de tas ook dat de Hoverboard goed beschermt wordt en geen onnodige deukjes of krasjes oploopt. Deze tassen zagen er maanden geleden nog lomp uit, echter, zijn ze nu in verschillende designs verkrijgbaar. Denk hierbij aan een camo printje met rugzak hendels.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Kortom, veel leuke nieuwe accessoires voor een relatief laag bedrag. U kan de Hoverboard accessoires bij een aantal verschillende webshops,webwinkels of online groothandels kopen. Wij van Hoverboardgoedkoop adviseren om via Bol.com uw bestelling te plaatsen. Dan weet u tenminste dat het product deugd en dat u garantie krijgt.