Het vinden van een goede Hoverboard aanbieding is nogal een klus, je moet namelijk constant onderzoek doen naar prijzen, kwaliteit en de betrouwbaarheid van alle webshops die aanwezig zijn. Hier op Hoverboardgoedkoop zijn daar heel wat dagen mee bezig geweest.

hoverboard aanbiedingDe conclusie uit deze research is dat Bol veel artikelen aanbiedt met gunstige prijzen, kwaliteit en bovenal betrouwbaarheid. Niemand heeft zin in een Hoverboard die plotseling in vlam vliegt en het de veiligheid van uw gezin in gevaar brengt. Koop dus daarom Hoverboards met grote kortingen voor maar liefst €279,00.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard aanbieding

Daarom hebben we besloten om volledig te focussen op Bol.com. De kans bestaat dat hetzelfde product elders misschien net een paar euro goedkoper is. Maargoed, die paar euro kunt u wel missen voor een veel betere klantenservice en voorwaarden. Bij Hoverboardgoedkoop zal de naam zich voldoen bij de aanbiedingen van Bol. Bovendien zijn heel veel webshops totaal niet betrouwbaar, fake webshops of producten die duizenden kilometers verderop door middel van kinderarbeid geproduceerd worden. Hier heeft u ook absoluut geen zin in. Daarom gaan we nu de focus leggen op een aantal prachtige aanbiedingen van Bol.com. De Hoverboard aanbieding van deze maand is de ‘X1 Hoverboard wit’ Hieronder geven we alle informatie van dit product. Verder wordt er ook een andere voordelige Hoverboard aangeboden, de Smart Balance Wheel Hoverboard. Voor het luttelige bedrag van €320,00 kan je deze krijgen plus enkele accessoires en gadgets die u er gewoon GRATIS bij krijgt!

Hoverboard aanbieding

X1 Hoverboard wit
€369,00   €279,00

Een witte X1 Hoverboard met zwarte velgen, rijdt tussen de 10 en 15 km/h afhankelijk van de omstandigheden. De Hoverboard is alleen op Bol.com te verkrijgen met deze aanbieding. Het pakket bevat een oplader, handleiding en de X1 Hoverboard. Voor de specifieke informatie verwijzen we u naar de officiële website van Bol.com. Dat kan eenvoudig met de onderstaande link. Let wel op, sommige prijzen zouden eventueel niet meer actueel kunnen zijn.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com


hoverboard aanbieding

Smart Balance Wheel Hoverboard Blauw
€320,-

 

Dit gruwelijk coole apparaat beschikt over 2x 250w elektromotoren. Het weegt 10,6kg en is 6,5 inch groot. De snelheid bedraagt ongeveer 10km/h wat afhankelijk is van het belastte gewicht. De maximale hoeveelheid kilogram die het apparaat mag hebben is 100kg. Het mooie van deze Hoverboard aanbieding is dat je er een gratis opbergtas bij krijgt. En alsof dat niet genoeg is, heeft deze Hoverboard in tegenstelling tot veel andere Hoverboards de mogelijkheid om muziek via bluetooth af te spelen. Bij de Hoverboard bestelling krijgt u ook een handleiding die u alle benodigde informatie geeft over het apparaat. Op deze foto ziet u de Hoverboard aanbieding van de maand. Twijfel niet langer en bestel de elektrische scooter voordat ie uit het assortiment gaat.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Dit zijn op dit moment de meest aantrekkelijke aanbiedingen op Bol.com. Let hierbij op, aanbiedingen en kortingen via Bol.com kunnen vrij snel wisselen. Maar dit neemt niet weg dat op dit moment wel heel mooie aanbiedingen gepresenteerd worden. Zo worden meerdere Hoverboards met wel €70,- euro korting aangeboden. De Hoverboard aanbieding van dit moment komt dus op een prijs uit van €279,00 euro. En dat is absoluut een scherpe prijs voor zo’n technologisch product.

Op Marktplaats worden ook veel goedkope Hoverboards aangeboden. Let hierbij wel op dat deze vaak uit China zijn geïmporteerd, of ze zijn kwalitatief goed maar je kan bij gebreken moeilijk vergoedingen krijgen. Vaak moet je dan op eigen kosten de verzendkosten betalen. Dit maakt het al niet meer lucratief. Kortom, neem de veilige optie en bestel het product op een betrouwbare website als Bol.com.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com