Hoverboard 8 inch wielmaten zijn niet overal te koop. Het is een ongebruikelijke maat in vergelijking met de Hoverboard 6 inch en Hoverboard 6.5 inch.

Desalniettemin zijn ze te koop bij Bol.com voor aantrekkelijke prijzen vanaf €199 euro. Zulke prijzen vindt u niet snel bij andere webwinkels of webshops, zorg daarom dat je er snel bij bent. Hieronder gaan we dieper in op dit onderwerp en kiezen we een aantal leuke dealtjes die verkrijgbaar zijn bij de groothandel.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard 8 inch

hoverboard 8 inchHoverboard 8 inch wielmaten zijn dus te koop op Bol.com. Deze online groothandel verkoopt ongeveer 5 modellen met 8 inch velgen. De grote velgen zorgen voor een stoer uiterlijk en presteren bovendien beter op ruig terrein. Denk hierbij aan een ondergrond bestaande uit zand, stenen of gras.

Het bovenstaande model is de Hoverboard Smart Balance Wheel x3 met bluetooth en Samsung accu. Dit is absoluut een van de toppers op dit moment. Het apparaat heeft een mooie zwart-rode kleurcombinatie en ruig design. Het apparaat haalt een snelheid van rond de 15km/h en kan een maximaal gewicht dragen van 100kg en een minimaal gewicht van 20kg. Het apparaat zelf weegt ongeveer 10.6kg en kan makkelijk op vakantie meegenomen worden in een opbergtas.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard 8 inch

Dan hebben we nog een ander model met één halve inch grotere velgen. De Kraftway Hoverboard met witte kleur te zien op de foto rechts. Een prachtig model met LED verlichting boven de velgen en ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze Hoverboard heeft veel bijzondere eigenschappen zoals de snelheid, accu en bereik. Voor specifieke details adviseren wij om een kijkje te nemen op Bol.com.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hier geven ze namelijk alle informatie over Hoverboard 8 inch wielmaten. Bovendien kunnen zij u ook alle voorwaarden, garanties en levertijden vertellen. De klantenservice is 24 uur en 7 dagen in de week geopend en kan zowel via de chat als telefonisch bereikt worden. Ideaal toch? Wacht daarom niet en ga alvast een kijkje nemen.