Hoverboard 6 inch kopen? Een slimme keuze! Hoverboards met 6 inch banden zijn namelijk niet te groot, besparen energie en zijn bovendien sneller dan Hoverboards met grotere banden. Maar welke modellen hebben 6 inch wielen en hoeveel gaat dat kosten?

Goed dat u deze pagina bezoekt, wij zijn er namelijk om u van deze informatie te voorzien. Wij gaan hiervoor een aantal modellen bespreken die wellicht interessant voor u zijn.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard 6 inch

hoverboard 6 inch

Als eerste is het verstandig om te bepalen waarom u een Hoverboard 6 inch bandgroten wilt hebben. Wij stimuleren u een dergelijke aankoop omdat Hoverboards met deze wielmaat vaak goedkoper en sneller zijn. Daarnaast gaat de batterij minder snel leeg doordat het minder weegt. Bol.com verkoopt verschillende modellen hoverboards met 6 inch wielmaten. Op deze foto’s van deze pagina kunt u ze zien, het gaat om modellen als de McFly of Air Runner. Degelijke modellen met een klassieke Hoverboard uitstraling. Ze halen snelheden die kunnen oplopen tot wel 15km/h en leggen bovendien lange afstanden af. Deze Hoverboards zijn niet geschikt voor slechte ondergrond als zand en hobbels, daarnaast staat de zelfbalancerende board niet hoog op de wielen waardoor het ook beter is om plassen water te vermijden. Alhoewel ze best tegen water kunnen, kan je ze beter niet blootstellen hieraan.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Op deze pagina hebben we besloten om alleen aandacht te geven aan de 6 inch wielmaat en een aantal modellen. Wij hopen dat de deze informatie u een beetje op weg heeft geholpen. Het is in ieder geval een goed plan om via de Bol.com links te bekijken wat er allemaal in het assortiment zit. Mocht je bijvoorbeeld een 10 inch wielmaat hebben, dan heeft Bol.com deze ook in het assortiment. Deze online groothandel heeft ervoor gezorgd dat ze het grootste aanbod in Oxboards/Hoverboards hebben van Europa en hierdoor kunnen ze bovendien tegen scherpe prijzen deze prachtige apparaten aanbieden.