De meest populaire wielmaat is ongetwijfeld de Hoverboard 6.5 inch. Op Bol.com vind je ook de meeste zelfbalancerende hoverboards in deze maten. Ze zijn ideaal voor gebruik op de verharde weg, zijn snel en zuinig in gebruik.

Op deze pagina gaan we een aantal modellen laten zien die 6.5 inch wielmaten hebben en ook nog eens voor een mooie prijs aangeboden wordt op de grootste hoverboard verkoopwebsite van Europa genaamd Bol.com

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard 6.5 inch

Hoverboard 6.5 inch

Goed om te zien dat u geïnteresseerd bent in een Hoverboard 6.5 inch. Hierin bespreken wij een tweetal modellen en beginnen we met de Hoverboard X1, rechts te zien. Als je op Bol.com kijkt zie je dat mensen uiterst tevreden zijn met het product. Zo is deze wielmaat ideaal voor gebruik op de verharde wegen. Waar het apparaat moeite mee heeft zijn de ruwere ondergronden. Denk hierbij aan wegen met veel zand en kiezels. Deze kunnen met een 6.5 inch beter vermeden worden. Mocht uw omgeving voornamelijk uit natuur bestaan, dan is het misschien handig om een 8 of 10 inch Hoverboard aan te schaffen. Het enige wat nadelig is, is dat de prijzen meestal veel hoger liggen. Neem gerust een kijkje om het met eigen ogen te zien.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

hoverboard 6.5 inch

De Soho Smart Balance wheel is ook verkrijgbaar in 6.5. Dit mooie zwarte model heeft de klassieke uiterlijke kenmerken zoals we die graag zien. Daarnaast levert het topprestaties en is het voorzien van prachtige LED verlichting aan de voorkant die zowel functioneel zijn. Op Bol.com wordt aangegeven dat het apparaat een snelheid kan bereiken van 12km/h. Veel mensen reageren positief op het apparaat. Zo is men tevreden over de prestaties en kwaliteit van het product. Meer reacties, beoordelingen, informatie of recensies zien? Klik dan op de Bol.com link!

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hopelijk weet u nu meer over 6.5 inch Hoverboards en heeft u hierdoor een beslissing kunnen maken voor een aankoop. Mocht u nog vragen hebben over het apparaat, bel dan even de klantenservice van Bol.com.