Hoverboard 50 euroBen je op zoek naar een hoverboard voor slechts 50 euro? Een 50 euro hoverboard kopen is haast ondenkbaar tenzij je bij tweedehands winkels gaat kijken. Voor deze prijs is het wel mogelijk om een nieuwe hoverkart te bestellen. Voor spotgoedkope hoverboard prijzen zal je wellicht een kijkje bij de Kijkshop of Blokker moeten nemen. Daarnaast is het ook handig om bij grote (web)winkels de artikelen te vergelijken op kwaliteit en prijs.

Hoverboard 50 euro

Een hoverboard voor 50 euro kopen? Neem dan een kijkje op Marktplaats of Marketplace. De goedkoopste hoverboards die wij momenteel op het internet kunnen vinden zijn bij bol.com te krijgen. Het gaat hier dan om de CELECT 6.5 inch hoverboard in het zwart met bumper strips (158,99 euro). Deze hoverboard is tevens verkrijgbaar in de kleuren; zilver, rood en blauw. Een dergelijke elektrische tweewieler kan een maximum snelheid van 15km/h bereiken. Celect heeft tevens een van de goedkoopste off-road hoverboards. Denk hierbij aan de Celect 8.5 inch ruggedised scooter in zwarte kleur voor slechts 249 euro. Bol.com biedt deze Celect hoverboard ook in een pakket samen met lichaamsbescherming voor hoofd, handen en knie.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Deze artikelen zijn ongelofelijk belangrijk. Met name tijdens het leerproces reageren de hoverboards impulsief en scherp omdat er niet met zekerheid op wordt gereden. Zonder de juiste ondersteuning en bescherming kan je behoorlijk letsel oplopen. Zorg daarom dat je in een ruime omgeving zonder obstakels, met hulp en lichaamsbescherming oefent. Daarnaast moet je echt een aantal hoverboard accessoires kopen waaronder de silicone omhulsel of een speciale hoverboard hoes. De benodigde bescherming is essentieel voor behoud van je lichaam en hoverboard. Daarnaast kan je een hoverboard zonder krassen of deuken makkelijker tweedehands verkopen. Enfin, het eerste model met 6.5 inch velgen staat te koop voor een prijs van 158,99 euro en wordt binnen 3 tot 4 dagen thuis geleverd. Hoe lang deze aanbieding online blijft staan is onduidelijk.