Hoverboard 250 euro kopen? Tel er €29 euro bij en je komt op een bedrag van €279,00Op dit moment zijn er gelukkig aanbiedingen op Bol.com die tot dit bedrag gaan. Balance Boards, X1 Hoverboards, McFly’s, Oxboards, Wheel Balance, allemaal Hoverboards die zo nu en dan met fikse kortingen en aanbiedingen te koop staan.

Op deze pagina bespreken we een aantal prachtige Hoverboards die (meestal) voor weinig geld te koop staan op de online groothandel.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard 250 euro

hoverboard 250 euro

Op het plaatje zie je de McFly Hoverboard. De elektrische scooter is 17 centimeter lang en wordt in meerdere kleuren verkocht. Toevallig is de blauwe kleur nu maar €279,00. De meest belangrijke kenmerken is dat de Hoverboard vrij snel kan gaan, tot wel 15km/h. In verband met de veiligheid is het ook belangrijk om de Samsung Lithium-ion 24V batterij/accu erbij te vermelden, kostbaar onderdeel en zeer betrouwbaar. Dit model is een van de meest gekochte producten omdat ie de klassieke uitstraling en design van een nieuwe Hoverboard heeft. Je kan er makkelijk mee manoeuvreren, tricks op doen en 360 graden rondjes mee draaien.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard 250 euro

Hij is helaas wat duurder geworden, de X1 Hoverboard in zwarte kleur. Maar dat neemt niet weg dat deze Hoverboard een van de mooiste designs op het moment heeft voor een toch wel schappelijke prijs van rond de €300 euro. Wat goed opvalt zijn de sportieve zwarte velgen in combinatie met het chroom om de wielen. Daarnaast functioneert het apparaat ook zeer goed en kan die net als de McFly een snelheid van 15km/h halen bij de juiste omstandigheden. Om ouders gerust te stellen, de X1 beschikt over een lithiumbatterij, deze vliegt dus niet zomaar in brand. Desalniettemin adviseren we om bij iedere Hoverboard aankoop om nooit in de nacht het skateboard op te laden.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Wij van Hoverboardgoedkoop zijn voornamelijk bezig met de meest aantrekkelijke dealtjes op het moment. Dit wil niet zeggen dat u ook op bescherming accessoires moet laten. Hierdoor zal het totaalplaatje meer kosten, maar veiligheid gaat absoluut boven geld. Voor hoofd, knie, pols of armbescherming adviseren wij om via normale sportwinkels of online via (bijvoorbeeld) Bol.com te bestellen. 

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

  

Hoverboard 250 euro zit er op dit moment dus nog niet in, althans via een betrouwbare bron. Men verwacht bovendien dat het nog wel even zal duren, de producten beschikken namelijk over dure onderdelen en veel arbeidskracht is nodig tijdens het productieproces. Daarnaast betaal je natuurlijk ook voor de techniek en het merk.

Mocht u nog vragen hebben? Kijk gerust verder op deze website. Deze website voorziet in (bijna) alle informatie omtrent Hoverboards. Mocht uw vraag toch niet zijn beantwoord, probeer dan contact op de nemen met Bol.com, Mediamarkt of een andere instantie die de Hoverboards verkopen. Kortom, hoverboard 250 euro kopen? Het is helaas nog niet mogelijk.