Ben je op zoek naar een hoverboard of oxboard voor 100 euro (Hoverboard 100 euro)? Op deze pagina lees je alles over het aanschaffen van een elektrisch aangedreven board, beter bekend onder de namen hoverboard en oxboard.

We geven ook handige tips over het kopen.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Hoverboard 100 euro

Hoverboard 100 euroVoor 100 euro zul je helaas geen (goede) hoverboard of oxboard vinden. Een oxboard zul je voor dit bedrag sowieso niet vinden, want oxboards zijn alleen de hoverboards van het daadwerkelijke merk Oxboard, en die kosten 799 euro. Hoverboards daarentegen, zijn eigenlijk hetzelfde en kosten vaak maar 250 tot 300 euro.

De kans is groot dat je verhalen gehoord hebt over goedkopere hoverboards die je wél voor 100 euro kunt kopen. Dit kun je echter beter niet doen. Vaak zijn dit namelijk namaak-hoverboards uit landen als China en Taiwan. Deze boards zitten vol gebreken en zijn zeer onbetrouwbaar en onveilig. Zo kunnen ze zomaar in brand vliegen of zelfs ontploffen doordat ze van zeer goedkope materialen zijn gemaakt. Het is dus niet realistisch om een hoverboard voor 100 euro (hoverboard 100 euro) te willen kopen.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Doordat er zo veel slechte namaak-boards worden geproduceerd raden wij mensen altijd aan om hun hoverboard bij een betrouwbare partij aan te schaffen. Wij zelf vinden hiervoor Bol.com ideaal. Zij hebben niet alleen het grootste aanbod, maar bieden ook de beste prijzen. Zo heb je voor maar 299 euro een X1 Hoverboard. Wij hebben deze zelf ook en zijn hier zeer over te spreken. Het is een zeer betrouwbare hoverboard en voor minder dan 300 euro is het ook zeker niet duur! De topsnelheid is zeer goed en daardoor kun je andere boards makkelijk bijhouden. Ook de batterij gaat niet minder lang mee dan die van andere boards.

Veel mensen willen van ons weten hoe lang de batterij van de X1 mee gaat. Dit ligt echter heel sterk aan factoren zoals het gewicht van de bestuurder. In principe is de board gemaakt om mensen tot 100 kilogram te kunnen ‘dragen’, maar als je ook daadwerkelijk 100 kilo weegt ga je wel een stuk minder snel en gaat de batterij ook een stuk sneller leeg; er is dan meer energie nodig om dezelfde beweging te maken. Andere factoren spelen ook een grote rol bij zowel snelheid als bereik; wind (tegen), ondergrond en eventuele hellingen. Ook de temperatuur speelt een rol. Als het heel warm is buiten kan de batterij sneller leeg gaan, net als bij telefoons en tablets.

Vergelijk alle hoverboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

Stel dat je ons advies in de wind slaat en op zoek gaat naar een andere aanbieder, hoe weet je dan dat dit een betrouwbare aanbieder is? Wij kunnen hierop alleen maar antwoorden dat een betrouwbare aanbieder meestal ook realistische prijzen heeft. Als je een board koopt van 100 euro (hoverboard 100 euro) moet je hier niet al te veel van verwachten. Het is namelijk zo dat een hoverboard aardig wat technologie “aan boord” heeft. Zo zit er een accu in die van goede kwaliteit moet zijn om lang mee te gaan. Daarnaast worden er twee wielen (afzonderlijk van elkaar) elektrisch aangedreven. Dit zijn allemaal zaken die goed geregeld moeten zijn, omdat je anders met een flut-product zit.

De prijs van een hoverboard kan overigens ook “opgedreven” worden door extra’s die in de board zitten. Zo hebben sommige hoverboards LED-lampen om een leuk extra effect te geven in het donker. Daarnaast zitten er soms speakers in met Bluetooth, zodat je muziek op je board kunt afspelen vanaf je smartphone of tablet. Sommige boards hebben zelfs een afstandsbediening waarmee je bepaalde functionaliteiten van een afstand kunt bedienen! Sommige hoverboards worden ook standaard geleverd met een opbergtas zodat je hem makkelijk (en droog) kunt vervoeren. Erg handig, want een hoverboard mag absoluut niet nat worden!

Deze extra’s kunnen ervoor zorgen dat de board duurder wordt. Handig om te weten als je een hoverboard wilt kopen!