hover camera passport droneDe Hover Camera Passport drone is een nieuwe innovatieve en revolutionaire manier om foto’s en beelden vast te leggen. Je hoeft geen selfie-stick te gebruiken of andere mensen om foto’s te vragen. De speciale drone kan via een app automatisch de meest spectaculaire beelden vastleggen. Lees in dit blog bericht alle pluspunten en features!

Hover Camera Passport drone

Met de Hover Camera Passport drone hoef je geen selfie-stick meer te gebruiken. De speciale drone volgt je automatisch en zorgt voor unieke foto’s en video’s.

Je hoeft slechts op de aan/uit knop te duwen en de hover-drone begint automatisch met vliegen wanneer je ‘m loslaat. De camera kan je instellen voor het maken van 13MP foto’s of video’s in ultra-HD. Via de iOS-app heb je keuze uit diverse opties. Kies bijvoorbeeld voor een filmmodi die 360 graden video’s opneemt voor panoramische beelden of zet de body-tracking aan als je automatisch gevolgd wilt worden tijdens het sporten of andere activiteit.

Hover Camera Passport – Afmetingen

De Hover Camera Passport drones hebben een lengte van 18,2cm, breedte van 13,2cm en hoogte van 3,3cm. Dergelijke afmetingen zijn te vergelijken met een kleine A5-notitieblok (ingeklapte afmetingen).

Hover Camera Passport – Voordelen

  • 4k video’s en 13MP foto’s
  • Diverse filmmodi in de iOS applicatie (Body-tracking, 360 Spin, Orbit)
  • Manueel of automatische vliegstand
  • Gezicht en lichaamsherkenning
  • Zelfstandig de camera bedienen
  • Live beelden op iPad of iPhone bekijken via de Hover Camera-app
  • Koolstofvezel behuizing voor bescherming
  • Licht, compact en dus portable

Hover Camera Passport – Inhoud

De inhoud van de verpakking bestaat uit een Hover Camera Passport-drone, twee batterijen, oplader, adapter en beknopte handleiding. Apple beveelt dit product aan voor het maken van foto’s en video’s. Kortom, een prachtig en revolutionair product die nu online verkrijgbaar is vanaf 400,- euro. Heb je vragen of opmerkingen over de Hover Camera Passport drone? Stuur dan jouw berichtje naar onze redactie!