houten zonnebrilEen houten zonnebril kopen? Houten zonnebrillen worden steeds populairder door de retro uitstraling, degelijkheid, materiaal en relatief lage prijs. Dit soort zonnebrillen worden veelal gedragen in de lente/zomer tijdens festivals of op wintersport.

Maar waar kan je deze houten zonnebrillen kopen? Hoeveel kosten ze? Zijn ze van echt hout? Vraagstukken die belangrijk zijn en op deze pagina beantwoord worden.

Bekijk alle houten zonnebrillen (vanaf €14,95)

Bekijk op Bol.com

Prijs houten zonnebril

Een houten zonnebril kopen is al mogelijk bij prijzen vanaf €14,95, echter kunnen ze al gauw oplopen tot prijzen rond de €70,00 euro. Houten zonnebrillen zoals die van rond de €15,00 euro zijn ideaal om mee naar festivals te nemen of tijdens het skieën. Wilt u liever een houten zonnebril voor de lange termijn, dan zullen brillen rond de €70,00 euro beter zijn.

Materiaal houten zonnebril

Ook al doet de naam vermoeden dat de zonnebril per definitie van hout is, zijn lang niet alle ‘houten’ zonnebrillen ook daadwerkelijk van hout. Eerder adviseerde wij zonnebrillen ter waarde van €14,95, deze zijn vrijwel nooit van echt hout. Het heeft een houtprint maar het materiaal is van kunststof, degelijk en stevig. De houten zonnebril die bovenin is weergeven is te koop bij Bol.com en is van het merk disQounts. Het beschikt over een kunstof montuur en de glazen zijn van polycarbonaat. Kortom een degelijk en stevig model. Er zijn natuurlijk ook diverse (online) winkels die echte houten modellen verkopen.

Bekijk alle houten zonnebrillen (vanaf €14,95)

Bekijk op Bol.com

Winkel houten zonnebril

Zoals reeds boven staat aangegeven verkopen diverse winkels de houten zonnebrillen. Denk hierbij aan Bol.com, Ebay, maar ook kleinere online winkels zoals; wooden made, woodwest, woodtrend of looy en wood. Een aantal hiervan verkopen ook handgemaakte houten zonnebrillen. Natuurlijk zijn deze een stuk duurder, maar zijn ideaal wanneer u een tijdloze zonnebril wilt hebben.

Hopelijk heeft wat aan de bovenste informatie over de houten zonnebril gehad. Mocht u een dergelijke zonnebril willen kopen, twijfel dan niet en klik door via de onderstaande link.

Bekijk alle houten zonnebrillen (vanaf €14,95)

Bekijk op Bol.com