Hoe werkt een wake-up light?Hoe werkt een wake-up light? De meeste wake-up lights zijn voorzien van functies als gekleurde zonsopgang, natuurlijke geluiden, sluimerstand en nachtlicht. Maar hoe werken deze functies? En wat zijn de voordelen? Door je te informeren lees je talloze voordelen van een wake-up light zodat je uitgerust de dag kan beginnen.

Hoe werkt een wake-up light?

De hamvraag van dit blog bericht is; Hoe werkt een wake-up light? Aan de hand van het volgende filmpje over de Philips wake-up light krijg je een duidelijk beeld van deze lichtwekkers.

Het gesimuleerde licht van de wake-up light zal van roodgloeiend naar lichtgele kleur binnen 30 minuten veranderen. Gedurende deze tijd kunnen wake-up lights ook natuurgeluiden (opbouwend) in volume afspelen totdat de wekker op ingestelde tijd afgaat. Op deze manier kan je lichaam rustig ontwaken en begin je energieker aan je dag. Met het wake-up light display kan je functies aanpassen en de tijd aflezen. Bovendien zal dit scherm automatisch donker en licht in de omgeving signaleren en daar het licht op aanpassen. Sluimerstand activeer je door simpelweg op het scherm te tikken. Na 9 minuten zullen de geluiden weer hoorbaar zijn.

Vergelijk alle wake-up lights! (vanaf €34,95)

Bekijk op Bol.com

De wake-up light is een verstandige keuze wanneer je met stress, irritaties en algehele vermoeidheid kampt wegens slaapgebrek. Daarnaast is het ook een handige gadget om optimaal en rustig op te staan. Maar welke wake-up light moet je kopen? De Philips wake up lights zijn klinisch aangetoond dat ze werken. De modellen van dit merk zijn gebruiksvriendelijk en krijgen een positieve beoordeling bij diverse webwinkels. De Philips HF3520/01 heeft op Bol.com al meer dan 450 positieve beoordelingen van gemiddeld 5 sterren.

Kortom, neem een kijkje op de officiële website van Philips en bekijk het assortiment wake-up lights. Je kan de modellen ook bij Bol.com bestellen. Heb je vragen over dit blog bericht? Stuur dan een berichtje naar de redactie.