HEMA melkopschuimerEen melkklopper of melkopschuimer bij de HEMA kopen? Melkopschuimers zijn kleine apparaten die warme melk opschuimen om zodoende allerlei soorten koffies zoals cappuccino’s en café lattes te maken. Op deze pagina behandelen we de melkopschuimer die bij de HEMA verkrijgbaar is. Hierbij worden alle producteigenschappen behandeld en lees je tevens hoeveel het apparaat kost en hoe voorgaande klanten het apparaat beoordelen.

Melkopschuimer HEMA

Momenteel verkoopt de HEMA melkopschuimers of melkkloppers met een inhoud van 150 ml. HEMA’s melkschuimers beschikken over een uitneembare garde waardoor je het eenvoudig kan schoonmaken. De anti-kleef coating zorgt dat opgeklopte/opgewarmde melk niet meer blijft vastplakken. Desalniettemin, kunnen er soms resten melk vast blijven plakken en is het verstandig om na gebruik altijd het apparaat schoon te maken. Verder beschikt het apparaat over automatische uitschakeling die door middel van een indicatielampje tot uiting komt. De melkopschuimer is op de afbeelding te zien en wordt in witte kleur met snoer en bodemplaat die 360 graden kan bewegen geleverd. Het apparaat is op dit moment in voorraad voor een prijs van 40 euro. Naast de HEMA zijn er tal van (web)winkels die dergelijke opschuimers tegen goedkope prijzen aanbieden. Vergelijk daarom de prijzen en technische specificaties van iedere melkschuimer om zodoende het apparaat te kopen die aansluit bij jouw eisen.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

HEMA’s voorgaande kopers beoordelen de melkopschuimer met 4.5 uit 5 sterren wat absoluut een goeie beoordeling is. De meest voorkomende positieve reviews komen door de inbegrepen anti-kleef coating, hete opschuiming en relatief lage prijs. Kortom, de prijs/kwaliteit verhouding is bij dit apparaat zeer aantrekkelijk. Bovendien heeft het apparaat een mooi design en stevige constructie. Bij de aankoop van deze melkschuimer beloofd de HEMA een garantie van twee jaar en leveren ze het product binnen 3 dagen bij het dichtstbijzijnde HEMA filiaal. Heb je vragen over dit product? Neem dan contact op met de klantenservice van HEMA zelf.