Heelys zwart kopen? Kijk eens naar alle producten/ artikelen die hieronder staan. U vindt hier een aantal voorstellen met de benodigde informatie. Deze artikelen zijn zorgvuldig uitgekozen om zodoende in uw wensen te voorzien. De producten variëren van lage tot hoge prijzen.

heelys zwartAangezien deze schoenen officiële Heely’s zijn, kan je prijzen verwachten van tussen de €50 en €80 euro. Soms zijn er uitschieters bij door middel van aanbiedingen en kortingen waardoor de prijs nog goedkoper kan uitvallen.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys zwart

heelys zwart

Heelys zwart kopen is natuurlijk mogelijk. De kleur zwart behoort tot de standaard kleuren die het meest gezocht worden op het internet. Echter, ga je nu een paar modellen zien die ook nog eens een perfect design en pasvorm hebben. Laten we beginnen met de Heelys Propel 2.0 sportschoenen. Dit Heelys zwart model heeft een prachtige zwarte kleur met witte zool en beschikt over één wieltje. Met deze schoenen kan je heerlijk over het schoolplein rollen of even naar het sportpark gaan om trucjes en manoeuvres uit te voeren. De schoen heeft namelijk het design van een skaterschoen. Op dit moment wordt de schoen op Bol.com aangeboden in verschillende maten waaronder 33, 34, 35, 36.5, 38, 39 en 40.5.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Mocht de maat van uw kind hier niet tussen staan, is het toch verstandig om een kijkje te nemen. Het assortiment van Bol.com past zich namelijk continu aan.


heelys zwart

Een ander mooi model is de Heelys Dual Up X2 sportschoenen voor kinderen (rechts te zien op de foto). De schoen is voorzien van een klikmechanisme waardoor de wieltjes makkelijk in en uit de schoen geklikt kunnen worden. Dit model heeft zeer sterke rubberen zolen en een canvas bovenwerk. De hiel heeft een extra beschermingslaag zodat de schoen beter beschermt is tegen slijtage. Verder beschikt de schoen over elastische veters in combinatie met klittenband zodat uw voet goed blijft zitten. Dit is zeer belangrijk tijdens het skaten. Kijk voor meer informatie op Bol.com.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com