Heelys wit kopen? Neem even de tijd om deze pagina te bekijken. Veel rollende schoenen in witte kleur worden hier gepresenteerd. Daarbij worden ze in verschillende designs aangeboden waardoor voor ieder wat wils is. We proberen bij ieder product zoveel mogelijk informatie te geven.

heelys wit
Voor echt alle details is het misschien verstandig om op de website van Bol.com zelf te kijken of de klantenservice via chat of telefonisch te bellen. Aangezien deze website gericht is op zo goedkoop mogelijke producten, zullen sommige scherpe prijzen hebben van wel €50,00 euro.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys wit

Heelys wit gekleurd zijn verkrijgbaar bij veel online winkels. Met wat moeite hebben we een samenstelling gemaakt van verschillende modellen die wellicht kleurcombinaties hebben met wit als hoofdkleur. Neem even de tijd om te kijken welk model en kleurcombinatie uw kind het liefste zou willen hebben.

heelys wit

Laten we beginnen met de Heelys Rolschoenen dual up oftwel Heelys met twee wieltjes. Deze prachtige rollende schoenen hebben een kleurcombinatie van wit, roze met blauwe zool. De schoenen zijn voorzien met gele veters en klittenband voor extra bevestiging. De maten variëren momenteel van 31 tot 40,5 en vallen in principe hetzelfde als de normale schoenen. U of uw kind heeft de keuze om er gewoon mee te lopen of de wieltjes uit te klappen. Ideaal om mee te nemen naar school. Zijn ze verboden op uw plaatselijke school, dan klapt u makkelijk en snel de wieltjes gewoon weer in. Echter, worden op de meeste scholen deze schoenen wel toegestaan.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

De bovenstaande schoenen worden momenteel aangeboden voor €74,95. Het is misschien geen scherpe prijs, maar de kwaliteit en betrouwbaarheid van de schoen zorgen voor jarenlange plezier, zelfs bij intensief gebruik. Bol.com heeft meerdere modellen in de kleur wit, maar tevens ook in veel andere kleurcombinaties waar wit bij zit. Daarom is het misschien beter om zelf een kijkje te nemen naar hun collectie, Bol.com biedt namelijk een ruim assortiment aan voor Heely’s.