Heelys met twee wieltjesHeelys met 2 wieltjes kopen? Deze rolschoenen met twee wieltjes worden ook wel als ‘dual up’ of met ‘x2’ op internet aangegeven. Online winkels als Amazon, Aliexpress en Bol.com verkopen ze op grote schaal. Dit soort Heelys zijn met name populair onder de jongeren omdat ze meer stabiliteit en balans geven.

Bekijk alle Heelys op 2 wieltjes via de onderstaande link of lees verder voor meer informatie en bijbehorende modellen.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys met 2 wieltjes

Iedereen kent ze wel, de Heelys. De rollende schoenen die veelal populair zijn onder de jongeren. Deze doelgroep maakt vervolgens keuze uit Heelys met één of twee wieltjes. Kinderen onder het levensjaar 6 kiezen voornamelijk voor Heelys met twee wieltjes omdat deze meer stabiliteit en balans bieden. Dit geeft niet alleen ouders een veilig gevoel, ook het leerproces kan makkelijker worden doorlopen. Heelys met maar één wieltje per schoen zijn ingewikkelder maar bieden vervolgens meer ruimte voor te slalommen en trucjes uit te voeren.

Heelys met 2 wieltjes zijn bij Bol.com te koop in verschillende maten, modellen en kleuren. Op dit moment scharen de zebra print Heelys zich onder de meest relevante en bestverkochte modellen op Bol.com. Deze rolschoenen beschikken over twee wieltjes en worden voor aannemelijke prijzen verkocht in veel verschillende maten. De zebra print rolschoenen lijken niet alleen op standaard sneakers maar kunnen ook zo gebruikt worden. De wieltjes kunnen in en uitgeklapt worden en bij slijtage demonteer je de oude wieltjes en monteer je nieuwe wieltjes. Deze extra wieltjes worden soms bijgeleverd maar kunnen ook separaat besteld worden.

Bol.com verkoopt bijbehorende accessoires als Heelys wieltjes. Daarnaast moet je ook de benodigde lichaamsbescherming kopen. Denk hierbij aan hoofd, knie, arm en polsbescherming. Dergelijke bescherming is ontzettend belangrijk omdat jongeren, met name in het leerproces, regelmatig kunnen vallen. Kortom, neem een kijkje in verschillende webshops waaronder Bol.com en maak een keuze.