Heelys prijs weten? We gaan veel vraagstukken behandelen omtrent de prijzen van Heely’s. Hierbij vinden we het name belangrijk om de juiste prijs te vinden die u wilt betalen. Daarnaast voorzien we van veel informatie over verschillende producten en waarom ze (bijvoorbeeld) goedkoop of juist duur zijn.

Heelys prijs
Hieronder behandelen we een aantal modellen die van goedkoop naar wat duurdere prijzen gaan. Meestal variëren de prijzen van €40,00 tot wel €80,00 euro.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys prijs

Het is soms niet anders, om je favoriete model in de juiste kleuren te kopen, moet je vaak net iets meer betalen. Aangezien uw kind er veel tijd mee doorbrengt en bovendien kwaliteit schoenen moet hebben voor comfort en gezondheid, is het beter om een paar tientjes meer te betalen. Hieronder laten we een aantal zeer mooie modellen zien die tegen aantrekkelijke prijzen verkocht worden via Bol.com.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

heelys prijs

Heelys Motion plus zijn prachtige schoenen verkrijgbaar op Bol.com. Ze zijn in verschillende maten te verkrijgen waaronder 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 en 40,5. De schoen is voorzien van een vetersluiting en beschikt over een wieltje. Zoals u al reeds heeft gelezen, een wieltje betekent minder balans en stabiliteit maar wel meer bewegingsmogelijkheden voor manoeuvres en tricks. Ze zijn erg geliefd onder kinderen die willen stunten. De schoen is voorzien van het materiaal ‘Nubuck’, een zeer sterk materiaal en absoluut geschikt voor Heely’s. De schoenen zijn rechts te zien en lijken gewoon op normale mooie sneakers. Deze variant is met name geschikt voor meisjes. Heelys prijs weten? Twijfel niet langer en neem een kijkje bij de online groothandel.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

heelys prijs

Heelys Zoo Crew X2 Panda sportschoenen zijn een van de meest populaire modellen op Bol.com. De schoenen zijn geliefd onder zowel meisjes als jongens en hebben de pasvorm als die van een normale schoen. Zoals te zien is op de foto, is het een halfhoge schoen met ritssluiting zodat ze makkelijk snel aangedaan kunnen worden. Dit model is voorzien van twee wieltjes wat dus veel meer balans,stabiliteit en dus veiligheid brengt. Dit is natuurlijk geen garantie ter voorkoming van letsel, koop dus gewoon beschermingskleding erbij.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Kijk snel verder op de verschillende prijs en kleur categorieën en vind het juist model voor u. Bij vragen, raadpleeg de klantenservice van Bol.com of diverse forums op het internet.