Heelys paars kopen? Dan bent u net op het juiste moment gekomen. Op deze pagina laten we namelijk de nieuwste,mooiste en meest goedkope Heely’s in paarse kleur zien. De prijzen kunnen soms tot wel €40,00 euro goedkoop zijn, dit komt alleen niet heel vaak voor.

heelys paarsU hoeft niet lang meer op zoek, wij hebben namelijk een keuze gemaakt uit veel Heely’s die zijn voorzien van de paarse kleur of een combinatie van. Hieronder zullen we een aantal modellen behandelen die wellicht interessant zijn voor u of uw kind. Daarnaast heeft de online groothandel genaamd Bol.com nog veel meer keuze uit paarse Heely’s. Klik dan ook gewoon op de link en kies zelf!

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys paars

heelys paars

Heelys paars gekleurd, daar bent u voor gekomen en daarover geven wij het een en ander aan informatie. U informeren kunnen we het beste aan de hand van een aantal aantrekkelijke artikelen. We beginnen met de Heelys Cruz rolschoenen. Met dit uitzonderlijke kleurpatroon met paars als voornaamste kleur, zijn deze schoenen zeer populair onder de kinderen. Echter, zijn ze redelijk recent in het assortiment waardoor weinig kinderen de rolschoenen bezitten. Momenteel zijn ze €79,95 en ze zullen waarschijnlijk een lange tijd rond deze prijs blijven. We hebben verder ook geen aanbiedingen of kortingen kunnen vinden.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

heelys paars

Heelys Rolschoenen Thunder X2 is ook een prachtig model met de kleur paars. De schoenen zijn te zien op de foto rechts van deze tekst. Aangezien Heely’s meestal hetzelfde materiaal en dus kwaliteit hebben, is deze schoen ook €79,95. Uiteindelijk kunt u bij de meeste Heely’s rekenen op een prijs die vergelijkbaar is als dit model.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Bol.com heeft ook nog meerdere modellen die een kleurcombinatie hebben met de kleur paars. Mochten deze modellen niet in de smaak zijn gevallen, dan kunt u beter zelf door het assortiment heen bladeren. Eenmaal een product gekocht, zal Bol.com binnen één werkdag de rolschoenen leveren. Verder kunt u voor alle vragen de klantenservice via chat en telefonisch bereiken.