Benieuwd in welke maaten Heelys-schoenen te koop zijn (Heelys maten)? Heelys zijn de bekende schoenen die al jaren een rage zijn; ze hebben namelijk uitklapbare wieltjes aan de onderkant. Zeker bij kinderen op de basisschool zijn de Heelys al jaren razend populair.

Heelys maten

Heelys matenVia de linkje hierboven kun je per maat meer informatie vinden over Heelys. Zoals je ziet zijn bijna alle maten beschikbaar. Ook maten boven maat 38 zijn er, die vind je door via één van onze Bol.com-knoppen door te klikken en daar op maat te filteren. Naast de maat ben je misschien ook op zoek naar een specifieke kleur Heelys. Daarvoor kun je het beste even op onze pagina’s Heelys kleuren kijken.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Veel mensen vragen zich af hoe duur Heelys zijn. Gelukkig zijn Heelys helemaal niet duur en kun je ze al voor een paar tientjes krijgen. Dit is best weinig geld voor schoenen! Zeker als je je bedenkt dat er ook nog eens wieltjes onder de schoenen zitten. Je zult ze ongetwijfeld ook wel eens goedkoper tegenkomen, maar let wel goed op dat je deze prachtige schoenen niet via een of andere louche verkoper koopt. Hier zul je achteraf spijt van krijgen. Wij bestellen onze Heelys altijd bij Bol.com, omdat ze nooit een probleem maken van het retourneren als we de verkeerde maat of kleur hebben besteld. Dit is ideaal, anders zit je misschien met een paar Heelys dat helemaal niet past of met een kleur die je toch minder mooi vindt dan je op de foto had gezien. De klantenservice van Bol.com is altijd vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast zijn de Heelys op Bol.com veel goedkoper dan in de schoenenzaak, dus je bespaart behoorlijk wat geld als je ze gewoon online bestelt.