Heelys maat 38Op zoek naar een paar Heelys-schoenen in maat 38 (Heelys maat 38)? Wij weten alles over Heelys en delen die informatie dan ook erg graag door middel van deze website. Heelys zijn er in heel veel maten, ook in maat 38, maar zelfs tot aan maat 47 zul je ze tegenkomen. Hierdoor kun je ook als volwassene vaak nog prima op Heelys rondlopen en -rollen.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys maat 38

Wil je zo snel mogelijk Heelys zien te vinden in jouw maat? Klik dan op één van de Bol.com knoppen op deze website. We hebben deze op meerdere plekken voor je neergezet zodat je ze extra makkelijk kunt vinden. Als je hierop klikt kom je op een algemene Heelys-pagina van Bol.com met het volledige aanbod. Dit is tevens ook het grootste aanbod van Nederland tegen de laagste prijzen. Bol.com heeft namelijk geen fysieke winkellocatie waardoor ze producten veel goedkoper kunnen aanbieden dan bijvoorbeeld een schoenenzaak.

Het is belangrijk om de juiste maat te kopen bij Heelys. Zeker omdat er ook op “gerold” wordt is het belangrijk dat ze niet te groot of te klein zijn, want dan kan de drager last van zijn of haar voeten krijgen. En dat wil je natuurlijk niet. Wat wij daarom wel eens gedaan hebben is het volgende: we passen een paar Heelys in de winkel, en bestellen die vervolgens online in de juiste maat. Hier zijn ze namelijk stukken goedkoper. Een beetje vervelend voor de winkelier, maar dat is nu eenmaal “shoppen anno 2016” in het internet-tijdperk.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Ook de kleur speelt een grote rol bij het kopen van Heelys. Hierover hebben wij een speciale pagina opgezet zodat je alles kan vinden over de verschillende Heelys-kleuren: Heelys kleuren. Denk er goed over na want de kleur is typisch zo’n aspect waar je achteraf spijt van kunt krijgen. Je hebt namelijk hele opvallende kleuren maar daar zou je na een tijdje bijvoorbeeld genoeg van kunnen hebben. Ook als je Heelys cadeau wilt doen is de kleur een belangrijke overweging (net als de maat).