Op zoek naar een paar Heelys-schoenen in maat 33 (Heelys maat 33)? Dan ben je op deze pagina zeker aan het juiste adres! Heelys zijn er namelijk in vrijwel alle maten en kleuren, ook in maat 33. Op deze pagina lees je alles over deze populaire schoenen met uitklapbare wieltjes aan de onderkant.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys maat 33

Heelys maat 33Om Heelys te vinden in de juiste maat, kun je het beste naar een webshop gaan met een groot aanbod aan Heelys. Als je bijvoorbeeld via één van onze knoppen naar Bol.com gaat, zul je een pagina aantreffen met het grootste Heelys-aanbod van Nederland! Hier kun je ook eenvoudig filteren op prijs, maat (Heelys maten) en kleur (Heelys kleuren), waardoor je zeker weet dat je de Heelys-schoenen koopt waar je ook vrolijk van wordt.

Heelys zijn er in bijna alle maten, dus ook in maat 33. Maar ze zijn er ook in veel grotere maten, helemaal tot en met maat 47! Zo kun je dus ook als volwassene Heelys vinden in jouw maat. Wij zelf doen dit niet omdat het meer voor kinderen is, maar stiekem gaat het wel een beetje kriebelen omdat het er zo leuk uit ziet als onze kinderen op Heelys rondlopen en -rijden :-).

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Naast het kopen van de juiste maat is het ook erg belangrijk om je Heelys te bestellen in een kleur waar je achteraf geen spijt van krijgt. Er zijn hele opvallende kleuren te koop, zoals Heelys goud en Heelys roze, maar je moet goed nadenken of jij of je kind hier blij van wordt. Zeker ook wanneer je de Heelys cadeau wilt gaan doen, is het belangrijk om te informeren (bij de ouders bijvoorbeeld) welke schoenmaat het kind heeft en welke kleur ze graag zouden willen. Een jongen zal namelijk niet heel blij worden van roze Heelys! Gelukkig is Bol.com ook heel flexibel als het om ruilen en/of retourneren gaat.