Heelys maat 30Heelys in maat 30 kopen? Heelys zijn de bekende sneaker rolschoenen die vrijwel ieder kind tegenwoordig in huis heeft. Maar bij welke winkels kan je Heelys in maat 30 kopen? Daarnaast wil je ook een keuze kunnen maken uit verschillende modellen en het liefst zo min mogelijk betalen. Neem daarom een kijkje op deze pagina.

Heelys schoenen in maat 30 kunnen bij verschillende (online) winkels besteld worden. Erkende winkels zijn Skatetown.nl, Wheels4kidz, ShoeRama, SkatePro.nl en de bekende zijn Bol.com, Decathlon, Intertoys, Bart Smit etc.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys schoenen maat 30

Bol.com heeft veel Heelys schoenen in maat 30. Modellen als de Bolt Cheetah, Bolt Silver, Dual Up Neon, Dual Up White, Bolt Space, Dual Up Navy, Dual Up X2 sneakers en nog veel meer. Dit zijn een van de meest populaire Heelys rolschoenen en kosten tussen de €70,00 en €90,00 euro. Het is een relatief hoge prijs maar dan krijg je ook kwalitatief goede Heelys met een prachtig design.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

De meeste Heelys op Bol.com vallen kleiner dan normale schoenen. Veel modellen zijn met afbeeldingen van de schoenzool gepresenteerd, hierdoor kan je de juiste Heelys maat uitkiezen. De zool is van duurzaam en slijtvast rubber gemaakt. Dit is nodig voor de juiste ondersteuning aan de voet alsook voor de weerbaarheid tijdens het remmen. Heelys remmen namelijk op de hiel waardoor de zool weerbaar moet zijn tegen slijtage. Heelys zijn handig voor dagelijks gebruik en om mee te skaten. De wieltjes kunnen simpelweg in en uitgeklapt worden. De skateschoenen zijn met elastiek veters of klittenband te bestellen. Maak tevens een keuze voor één of twee wieltjes. Kinderen onder de 6 jaar met maat 30 kiezen meestal voor twee wieltjes omdat deze meer balans, stabiliteit en dus veiligheid bieden.

Neem een kijkje in het assortiment van Bol.com. Deze webwinkel bezorgd binnen één werkdag en bij sommige modellen zelfs in het weekend. Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet en stuur ons een berichtje.