Heelys in maat 29 kopen? De Heelys zijn in verschillende maten bij diverse webwinkels verkrijgbaar. Denk hierbij aan winkels als Bol.com, Decathlon en Intersport. Bij Bol.com kan men uitgebreid kiezen tussen echte Heelys en andere rolschoenen. Ieder model wordt met beschikbare maten gepresenteerd. De gemiddelde prijs van echte Heelys ligt tussen de €50,- en €80,- euro. Neem een kijkje in het assortiment of lees verder.

Heelys in maat 29 kopen

Heelys kent veel modellen zoals de Propel, Dual up x2, zebra en tijger edities. Deze behoren tot de meest populaire schoenen met wieltjes die meestal ook in maat 29 verkrijgbaar zijn. Kinderen of peuters met maat 29 kiezen veelal voor Heelys met twee geïntegreerde wieltjes per schoen. Deze skate schoenen bieden immers meer balans en stabiliteit waardoor het leerproces sneller doorlopen kan worden. Tevens biedt het extra veiligheid op de skatebaan of openbare weg.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

De Heelys Zebra editie beschikt over twee wieltjes en is ook in maat 29 te bestellen. De prijs van deze schoenen ligt rond de €60,- a €70,- euro en is kwalitatief erg goed. Het model heeft veel weg van converse/all stars schoenen en is ook voor dagelijks gebruik geschikt. De wieltjes kunnen simpelweg in en uitgeklapt worden. De stevige schoenzool zorgt voor comfort, skategemak en biedt ook de nodige ondersteuning voor de voeten. Naast de zebra print is de panter of tijger print ook zeer geliefd.

Je kan deze en diverse andere Heelys modellen eenvoudig bij Bol.com bestellen. Mocht maat 30 niet passen, dan kun je ze gratis terugsturen of ruilen. De meeste modellen worden met schoenzool afmetingen gepresenteerd waardoor je nauwkeurig kan kijken welke Heelys de juiste maat zijn. Bij de aankoop van dergelijke skateschoenen is lichaamsbescherming ook belangrijk. Tijdens het leerproces maar ook daarna zijn valpartijen vrijwel onvermijdelijk. Daarom zijn hoofd, knie, scheen en polsbescherming absoluut een aanrader en kan je deze online bestellen.