Heelys maat 28Waar kan je Heelys in maat 28 kopen? Heelys in maat 28 kunnen bij verschillende (online) winkels/verkooppunten besteld worden. De zoektocht naar rolschoenen in maat 28 met gewenst design tegen schappelijke prijzen kan nogal moeilijk zijn. Daarnaast hoop je op de juiste maat en wil je garantie hebben wanneer de maat niet klopt. Lees verder voor de beste Heelys prijzen, modellen en voorwaarden in maat 28.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys in maat 28

Heelys in maat 28 zijn niet bij iedere winkel verkrijgbaar. Voor een groot assortiment rolschoenen in maat 28 zijn Bol.com, Decathlon, Bart Smit en Intertoys enkele goeie opties. Bij veel winkels worden andere namen gebruikt zoals; schoenen met wieltjes, rolschoenen, skateschoenen of clickers. Heelys is een merk op zich en zijn de meest bekende en kwalitatief sterke rolschoenen in omloop, hierdoor zijn ze ook het duurst. Voor Heelys in maat 28 betaalt men gemiddeld tussen de €55,00 en €85,00 euro.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Maat 28 behoort tot de meest kleine maten en is daarom moeilijk te vinden. Bol.com heeft een aantal type Heelys in maat 28 met prachtige kleuren en design. Een van de meest populaire zijn de zwart/roze gekleurde Heelys. Deze rolschoenen hebben één wieltje per schoen en zijn ideaal om mee te skaten. De combinatie van nubuck en kunststof materiaal zorgen dat de schoenen extra stevig zijn. Dit is nodig door het veelal intensieve gebruik. De meeste peuters gebruiken de schoenen voor dagelijks gebruik en klappen de wieltjes uit wanneer ze gaan skaten. Heelys zorgen voor de nodige comfort en ondersteuning aan de voeten.

Kortom, neem een kijkje in het assortiment van (bijvoorbeeld) Bol.com. Deze online winkel heeft Heelys maten van 28 t/m 43, voor jongens en meisjes, voor de jeugd alsook volwassenen. Daarnaast biedt Bol.com de nodige voorwaarden en garanties wanneer de maat niet klopt. Bol.com levert de meeste Heelys de volgende werkdag thuis.