Heelys IntertoysHeelys bij de Intertoys kopen? Heelys zijn de bekende schoenen met wieltjes waar kinderen dol op zijn. Het bedrijf ‘Heelys‘ bestaat al sinds 1999 en wordt niet door alles winkels in Nederland verkocht. Intertoys verkoopt schoenen met wieltjes die ‘clickers’ heten. Deze zijn kwa prijs aanzienlijk goedkoper dan Heelys.

De Heelys lookalike genaamd ‘clickers’ nemen we op deze pagina onder de loep. Ze hebben veel overeenkomsten met Heelys. Het prijsverschil zit ‘m grotendeels in design en merk. De gemiddelde Heelys modellen kosten rond de €70,00 euro. Clickers van de Intertoys zijn al verkrijgbaar voor €34,95 euro.

Heelys Intertoys

Clickers IntertoysMaar welke Heelys van de Intertoys moet je dan kopen? Heelys ontbreken in het assortiment van Intertoys. Een mooi alternatief zijn de Clickers skateschoenen in het blauw of roze. Deze schoenen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en hebben een adviesleeftijd vanaf 9 jaar.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Rechtsboven op de afbeelding zijn de Heelys te zien en rechts de Clickers. Het zijn skateschoenen met wieltjes in de hiel. Beweeg de punt van je schoen omhoog en rol op de wieltjes. Remmen is mogelijk door met de hiel de grond te raken. Clickers hebben extra sterke schoenzolen zodat ze niet snel afslijten en goed als rem functioneren. Je kan de wieltjes makkelijk vervangen wanneer ze versleten zijn. Ze zijn in verschillende maten te krijgen. Intertoys heeft de blauwe Clickers in maat 36 en 37 en de roze in maat 30 en 31. Daarnaast zijn de maten 32,33,34 en 35 ook regelmatig in de collectie te vinden.

Heelys zijn bij meerdere winkels verkrijgbaar. Denk aan Decathlon, Skatetown, Wheelz4kids, Skatepro, Shoerama, Bol.com en nog veel meer andere verkooppunten. De Clickers echter, kunnen zijn momenteel alleen bij Intertoys te krijgen. Klanten van Intertoys zijn positief over de skateschoenen en beoordelen het product met 4.5 sterren. Verder zijn de reacties buitengewoon positief. Men is zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Voor meer informatie kunt u het beste naar de officiële website van Intertoys gaan.