Heelys IntersportHeelys bij de Intersport kopen? Heelys kunnen zowel online alsook in een fysieke winkel gekocht worden. Intersport Twinsport heeft ongeveer 13 winkels verspreid over heel Nederland. Hierdoor kunnen bezoekers de Heelys eerst passen en alvast een voorproefje krijgen.

Twinsport verkoopt bekende modellen als de Motion, Propel en Launch voor schappelijke prijzen vanaf €50,- euro.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys van de Intersport

Intersport Twinsport heeft veel Heelys modellen direct op voorraad. Denk hierbij aan de Heelys Bolt Plus X2, Heelys Propel, Heelys Veloz, Heelys Force, Heelys Dual Up, Heelys Motion, Heelys Dual Up X2, Heelys Propel 2.0, Heelys X2 Fresh. Sommige modellen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo kan je de Heelys Force in zwarte en blauwe kleuren bestellen en is de Heelys Propel 2.0 in zwart/wit en zwart/roze in de collectie te vinden.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

De prijzen van deze artikelen veranderen in een snel tempo. Bij de Intersport Twinsport kan je Heelys al vanaf €49,99 euro kopen. Maargoed, jouw favoriete model kan net zo goed voor €84,99 euro te koop staan. Het is een kwestie van timing en een beetje geluk. Hoe je het ook wendt of keert, alle Heelys zijn kwaliteitsproducten. Deze rolschoenen zijn voorzien van sterk materiaal waaronder (meestal) mesh, rubber en kunststof. Met name de zool is extra slijtagevrij, deze wordt immers gebruikt om mee te remmen. Deze schoenen met wieltjes zijn eenvoudig in gebruik. Wanneer je een paar Heelys bij de Intersport hebt gekocht, klik je de wieltjes onder het verwijderbare zoolplaatje.

Het skaten op Heelys kan door simpelweg snelheid te maken en iets naar achteren te leunen. Vervolgens kan je zelf oefenen met trucjes en behendig slalommen. Alhoewel je makkelijk kan remmen met de zool, is het verstandig om niet harder te skaten dan je kan rennen. Neem een kijkje in de Heelys collectie van Intersport Twinsport en wellicht vind je jouw favoriete Heelys tegen een schappelijke prijs.