Heelys grijs kopen? Leuk dat u op deze pagina terecht bent gekomen. Wij zullen u een rondleiding geven langs de meest prachtige grijze Heely’s op het moment. Meestal te vinden in het assortiment van een betrouwbare groothandel, in ons geval, Bol.com.

heelys grijs
Dit is een selectieve keuze geweest tussen veel webshops en webwinkels. Laten we eens kijken hoe het assortiment in grijze Heely’s eruitzien. De prijzen lopen in ieder geval van €40 tot €80 euro afhankelijk van meerdere factoren.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys grijs

heelys grijs

In dit onderdeel pakken we een aantal modellen die voor ons eruit springen kwa kleur, design, kwaliteit en beoordelingen van consumenten die de schoenen hebben gekocht. Ten eerste beginnen we met de Heelys Hustle schoenen. Met het prachtige groen-grijze design is deze schoen (waarschijnlijk) momenteel te koop voor €79,95. Het lijkt duur maar de schoen bestaat ook uit materiaal van kwaliteit. Het materiaal aan de buitenkant is van textiel, ze zijn halfhoog en hebben veters. De schoenen kunnen groot uitvallen aangezien het ongevoerde schoenen zijn. Kijk voor meer informatie op Bol.com via de link.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

heelys grijs

Mocht u toch een meer bescheiden model ambiëren, dat kunt u beter voor de Heely’s Launch modellen gaan. Zoals op de foto te zien is lijken ze enorm veel op de alledaagse schoenen en kan je ze voor bijna iedere gelegenheid gebruiken, je kan namelijk de wieltjes makkelijk en snel inklappen. Deze schoenen wisselen heel af en toe kwa prijs. Momenteel is ie te koop voor €79,98 euro wat een zeer acceptabele prijs is voor deze schoen annex Heely’s. Niet alle maten zijn beschikbaar, op dit moment zie je op Bol.com maten voor deze schoenen gaan van 31 tot en met 40.5. Voor meer informatie kunt u beter zelf een kijkje gaan nemen. Mocht uw vraag nog onbeantwoord zijn, kijk dan gerust verder op onze website of raadpleeg de klantenservice van Bol.com.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Wij hopen dat deze pagina over Heelys grijs kleurig bruikbaar is geweest. Op de website geven we ook veel adviezen en tips over hoe je het leerproces het beste kan doorlopen.