Heelys DecathlonWelke Heelys heeft Decathlon in het assortiment? Decathlon heeft een uitgebreide collectie Heelys in verschillende kleuren en maten. De sportketen voorziet in alle skatebehoeften van jong en oud. Met name jongeren zijn helemaal gek van de Heelys die Decathlon verkoopt. De kosten van een paar rolschoenen ligt tussen de €45,00 en €85,00 euro.

Naast Decathlon zijn er nog diverse andere grote (online) winkels die unieke Heelys tegen schappelijke prijzen verkopen.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys van de Decathlon

Heelys zijn ongelofelijk populair, het is een merk op zich en wordt door winkels als de Decathlon verkocht. Het zijn rolschoenen bestaande uit sterk materiaal als nubuck, rubber en kunststof. Naast Heelys worden veel andere soorten schoenen met wieltjes aangeboden. Echter, zijn deze vaak van minder goede kwaliteit of hebben een matig design. De Heelys van Decathlon zijn in meerdere maten en kleurpatronen te krijgen. Sommige Heelys beschikken over één wieltje en andere over twee wieltjes per schoen. Kleuters en peuters kiezen veelal voor twee wieltjes en kinderen boven een levensjaar van 6 hebben de voorkeur voor één wieltje. Twee wieltjes zorgen voor betere wegligging en balans, één wieltje zorgt voor meer bewegingsvrijheid op de weg.

Decathlon verkoopt tevens bescherming voor het lichaam. Het leerproces bestaat uit vallen en opstaan, met name bij Heelys met maar een wieltje per schoen. Daarom adviseren we alle bezoekers om ook de benodigde bescherming erbij te kopen. Daarnaast slijten de wieltjes vrij snel, hierdoor is het handig om ook extra wieltjes te bestellen. Decathlon voorziet in de meeste artikelen en benodigdheden voor Heelys. Men kan ze tevens online bestellen waarna ze vrijwel altijd de werkdag erop bezorgd worden. Voor specifieke vragen kan je het beste de klantenservice van Decathlon bereiken. Beoordelingen, recensies of vragen kunt u simpelweg naar Productgids toesturen.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Let op: Bestel of koop Heelys bij gerenommeerde verkopers als Decathlon, Amazon of Bol.com!