Heelys blauw kopen? Zoals op de foto te zien is, zijn ze verkrijgbaar in de prachtige kleur blauw en hebben ze een sportief uiterlijk. Heely’s zijn sinds jarenlang populair onder jongeren. Daarom zijn de meeste prijzen wat aan de hoge kant.

heelys blauwVandaar dat het goed is dat u op deze pagina gekomen bent want wij voorzien in mooie heelys blauw kleurig tegen scherpe prijzen. De Heely”s variëren in prijs en kunnen tussen de €50 en €80 euro kosten. Zorg dat je de juiste schoen op het perfecte moment koopt via een online groothandel.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys blauw

heelys blauw

Waarom via een online groothandel? Simpel, deze kunnen grote hoeveelheden tegelijk kopen tegen zeer lage prijzen. Hierdoor kunnen mensen kiezen uit een uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen in tegenstelling tot veel kleine webwinkeltjes of webstores. Op de foto rechts is de Thunder X2 Heely’s te zien. Het zijn zeer stevige schoenen die beschikken over twee wieltjes per schoen. Bol.com heeft meerdere maten, van maat 31 tot 35 zijn ze nu te kopen.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

heelys blauw

Een andere leuke schoen is de blauw met klein beetje oranje schoenen genaamd Heely’s launch (te zien op de rechterfoto). Deze rollende schoenen hebben het uiterlijk van een alledaagse sneaker. De Heely’s hebben ook dezelfde comfort en pasvorm. Het dempingspunt zit in de hiel en de punt van de schoen. Daarnaast is de schoen aan de buitenkant gemaakt van stevig textiel. Aangezien veel Heely’s het uiterlijk van een skateboardschoen hebben, is het juist leuk om deze te kopen omdat niemand het idee heeft dat het Heely’s zijn totdat ze je trots zien glijden over het schoolplein. Mocht je geen zin meer hebben om over straat te rollen, dan zijn deze schoenen voor normaal gebruik ook nog mogelijk. Je kan de wieltjes namelijk eenvoudig inklappen.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Vond u een van deze heelys blauw mooi of zoekt u andere Heelys in blauwe kleur? Kijk dan even verder via de Bol.com link. Zo bent u snel en eenvoudig op de juiste pagina!