Heelys Bart SmitHeelys bij de Bart Smit kopen? Speelgoedwinkel Bart Smit verkoopt geen Heelys maar wel Clickers, een soortgelijk product als de bekende Heelys. Clickers zijn aanzienlijk goedkoper dan Heelys. De gemiddelde prijs van Heelys ligt rond de €70,00 euro en Clickers van de Bart Smit staan al voor €35,00 euro te koop.

Heelys zijn wel bij enkele andere winkels verkrijgbaar. Op deze pagina praten we met name over de rolschoenen van Bart Smit.

Heelys van de Bart Smit

Het kopen van Heelys bij de Bart Smit is wellicht mogelijk in de toekomst. Heelys zijn in verschillende maten, types en kleurpatronen te krijgen. De uitgebreide mogelijkheden van Heelys is wat dit merk zo populair maakt. Daarnaast zijn het kwalitatief sterke schoenen die voor skate doeleinden alsook dagelijks gebruik mogelijk zijn. Enkele webwinkels met een groot assortiment Heelys zijn Wheelz4you en Bol.com.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Bart Smit verkoopt het merk Clickers. Dit zijn degelijke en sterke rolschoenen. De meest bekende zijn de blauw/witte en roze/witte Clickers. Deze schoenen beschikken over wieltjes in de zool die in en uitgeklapt kunnen worden. Hierdoor zijn ze voor dagelijks gebruik en skatedoeleinden te gebruiken. De meeste rolschoenen van Bart Smit zijn in verschillende maten, onder andere de populaire maten 30 t/m 38.

Het leren skaten op Heelys of Clickers vereist oefening. Ren een stukje en hou vervolgens een voet recht en de ander diagonaal naar voren. Bij deze handeling leun je op de wieltjes waarna je vooruit rolt. Rem met behulp van de zool. De zolen van deze speciale rolschoenen zijn voorzien van extra sterk materiaal waardoor slijtage minder snel voorkomt. De meeste schoenen met wieltjes zijn gemaakt van kunststof, rubber en nubuck. Neem een kijkje bij winkels als de Bart Smit en verdiep je in het assortiment Heelys of Clickers. Bekijk altijd de recensies en beoordelingen van ieder product.