Heelys 30 euro kopen? Het zou absoluut de aanbieding van de dag zijn. Ze zijn enorm in trek onder jongeren en dan met name bij kleuters. De schoenen functioneren hetzelfde als een skateboard alleen zitten de wieltjes onder je schoenen. Maar waar koop je nou zo’n prachtig product? Een vraag die we simpel beantwoorden; Bol.com.

heelys 30 euroWe hebben een aantal uren bij webshops en webwinkels moeten verslijten om achter die conclusie te komen. Maar er zijn wellicht aanbiedingen van €30,- euro.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

Heelys 30 euro

heelys 30 euro

Op Bol.com komen veel prachtige aanbiedingen en kortingen voor. Daarnaast zorgt de onderneming ervoor dat er veel soorten Heelys zijn. Zo tref je op hun site (via de onderstaande link) tal soort Heelys. Denk hierbij aan halfhoge, brede of smalle Heely’s. Ze zijn er ook in veel verschilllende patronen en kleuren. Zo kan je ze met panda patroon vinden of in zilver, roze of zwarte kleuren. Er is voor iedereen wel een optie. De gemiddelde prijs komt ongeveer op €75 euro. Deze prijs is normaal voor een officiële Heely schoen. Heelys 30 euro kopen? Dat kan waarschijnlijk wel. Maar deze schoen zal dan in comfort en kwaliteit niet erg goed zijn. Soms kan goedkoop ook duurkoop zijn, kwaliteit Heely’s kunnen namelijk jarenlang mee.

Bekijk alle Heelys! (vanaf €49)

Bekijk op Bol.com

heelys 30 euro

Heelys zijn er in veel verschillende soorten en maten. Je kan ze kopen met één wieltje of twee. Het verschil zit ‘m in balans en stabiliteit. Met twee wieltjes is het veel makkelijker de bewegingen te controleren. Echter, wordt je wel, in vergelijking met een wieltje, meer beperkt in trucjes en manoeuvres. Veel de echt jonge kinderen is het beter om twee wieltjes te kiezen. Het risico van vallen is namelijk aanzienlijk kleiner. Verder adviseren wij alle ouders om bescherming te kopen voor pols, arm, knie en hoofd bescherming. Op Youtube is namelijk te zien dat sommige kinderen lelijk kunnen vallen met de Heely’s.