Dyson onderdelenBen je op zoek naar Dyson onderdelen? Met de Dyson toolkit heb je diverse handige onderdelen tot je beschikking die toepasbaar zijn op Dyson stofzuigers en kruimelzuigers. Of de onderdelen ook op jouw Dyson apparaat past hangt of van welke toolkit je koopt. Op deze pagina wordt in ieder geval een toolkit besproken welke je voor relatief weinig geld in Nederland en België kan bestellen.

Dyson onderdelen (Toolkit)

Extra Dyson onderdelen in een toolkit kopen ondersteunen het grondig schoonmaken van je huis of auto. Een van de meest populaire toolkits in Nederland en België wordt in het onderstaande Youtube filmpje gedemonstreerd.

Het pakket bestaat uit een viertal onderdelen die toepasbaar zijn op onder anderen de Dyson DC62 Pro, Dyson Digital Slim Multifloor en Dyson V6 Motorhead. Er zijn overigens ook pakketten die aansluiten op de Dyson V7 en V8 stofzuigers.

De accessoire set  is een handige aanvulling op het standaard geleverde pakket. De toolkit is toepasbaar op veel kruimelzuigers en snoerloze steelstofzuigers van Dyson. De borstels zijn speciaal ontworpen om (hardnekkig) vuil en/of stof te verwijderen. Het pakket heeft namelijk onderdelen bestaande uit een brede matrasborstel voor grote oppervlakten, een zachte borstel voor het verwijderen van stof en een borstel met stugge haren voor het verwijderen van hardnekkig vuil.

Je kan de Dyson onderdelen ook los bestellen. De grote webwinkels verkopen onder anderen losse accessoires zoals een Dyson luchtfilter, batterij, parketborstel, motorfilter etc. Dyson accessoires kan je het beste in een pakket kopen omdat het dan aanzienlijk goedkoper is. Losse onderdelen beginnen meestal bij prijzen vanaf 20,- euro.

Dyson onderdelen – Veelgestelde vragen

Welke onderdelen zitten er in een Dyson toolkit?
De meeste Dyson toolkits beschikken over 4 onderdelen bestaande uit een meubelborstel, plameauborstel, vloerborstel en zuigslang.

Waarvoor kan je de Dyson onderdelen gebruiken?
De onderdelen zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van vuil en stof in je huis of auto. Zo beschikt de toolkit (o.a.) over borstels tegen hardnekkig vuil, matrasborstel, zachte afstofborstel en een verlengslang.

Passen de Dyson onderdelen (toolkit) op mijn Dyson V7 of V8 stofzuiger?
De bovenstaande toolkit past op alle snoerloze Dyson snoerloze stofzuigers behalve de Dyson V7 en V8. Sommige advertenties geven wellicht de verkeerde informatie. Controleer daarom altijd de producteigenschappen en reacties van voorgaande kopers of raadpleeg de klantenservice.

Waar kan ik Dyson onderdelen (toolkit) voor mijn Dyson v7 of v8 kopen?
Dergelijke stofzuiger onderdelen kan je veelal bij grote webwinkels kopen. Wanneer Bol.com, Coolblue of Wehkamp ze niet meer in hun assortiment hebben, kan je het beste via de officiële webshop van Dyson bestellen. Houd er wel rekening mee dat dit pakket aanzienlijk duurder is. Je betaalt gemiddeld 100,- euro voor een V7 en V8 toolkit.

Dyson onderdelen – Extra informatie

Dyson onderdelen zijn ontworpen door gespecialiseerde ingenieurs. De onderdelen zijn speciaal ontworpen voor de Dyson modellen en sluiten zodoende naadloos aan op de stofzuigers. Op deze manier behoud het apparaat z’n zuigkracht en voorkomt het verminderde stof- en vuilopname. De standaard pakketten worden met 4 onderdelen geleverd waardoor het pakket een gewicht van 848g bevat.

Let op: De bovenstaande toolkit is niet geschikt voor een Dyson V7 of V8 stofzuiger. Als je meer informatie wilt hebben over deze modellen kan je het beste onze andere pagina over de Dyson V7 vs V8 bekijken. Ben je nieuwsgierig naar de voordelen van een Dyson V8 absolute steelstofzuiger? Klik dan snel verder via de hyperlink. Heb je vragen of opmerking over de Dyson onderdelen of stofzuigers? Vergeet dan niet om jouw vraag naar onze redactie te sturen. Daarnaast is het verstandig om altijd de recensies, beoordelingen en reacties bij iedere advertentie te bekijken.