Gucci fanny packDe Gucci fanny packs zijn onder de categorie ‘belt bags’ op de officiële website te vinden. Er zijn tal van fanny packs voor mannen alsook vrouwen in de collectie van Gucci opgenomen. Bekijk populaire en bestverkochte Gucci belt bags in dit blog bericht en lees hoeveel ze kosten. Daarnaast vind je meer informatie over welke Gucci winkels deze heuptassen verkopen en in welke steden ze gevestigd zijn.

Gucci fanny packs

De Gucci fanny packs behoren tot de meest populaire heuptassen in Nederland en België. De prijzen beginnen vanaf 450,- euro en lopen op tot wel 1500,- euro. Enfin, er moet natuurlijk wel eerst een onderscheid tussen Gucci fanny packs voor mannen en Gucci fanny packs voor vrouwen gemaakt worden.

Bekijk alle fanny packs! (vanaf €10,-)

Bekijk op Bol.com

Gucci fanny packs vrouwen

Gucci fanny packsDe Gucci fanny packs voor vrouwen zijn enorm in trek. Een van de bestverkochte modellen is de GG Marmont matelassé leren heuptasje welke rechts op de afbeelding te zien is. Dit specifieke model bestaat uit chevron leer in beige kleur en is door Alessandro Michele in 2017 ontworpen. Herkenbaar zijn de gouden Gucci letters aan de voorkant. De GG Marmont is in Italië gemaakt en kost 850,- euro. Je kan ‘m op de officiële webshop van Gucci bestellen.

Gucci fanny packs mannen

Gucci fanny packsDe GG Supreme belt bag valt onder de ‘goedkoopste’ en meest populaire Gucci fanny packs voor mannen. Je betaalt voor dit model (rechts op de afbeelding) 450,- euro. Deze Gucci heuptas is met zwart leren details afgewerkt en heeft een beige/ebony canvas. Op twee plekken krijg je via de ritssluiting toegang tot een opbergvak waar smartphone, portemonnee en andere spullen in opgeborgen kunnen worden.

Winkels

Op dit moment telt Nederland twee Gucci winkels, een in Amsterdam op de PC Hooftstraat en een outletwinkel in Roermond. Of de Gucci fanny packs in hun assortiment is opgenomen verschilt per seizoen. Bel daarom eerst de winkel op alvorens je een winkel bezoekt.