Iedereen die GTA (5) Online speelt weet dat alles in de online wereld draait om virtuele GTA-dollars. Je kunt natuurlijk missies doen en overvallen plegen om geld te verdienen. Helaas is dit vaak een hele langzame manier van geld verdienen.

GTA Online Shark Cards

Zo kun je er al makkelijk 20 minuten over doen om 10.000 GTA-dollars te verdienen als je bijvoorbeeld missies doet vanuit je hangar. Dit gaat erg langzaam en bovendien loop je het risico dat andere spelers van je stelen tijdens deze missie. Erg moeizaam en langzaam, en vaak ook erg frustrerend. Gelukkig is er een oplossing voor: GTA Online Shark Cards. Dit zijn een soort vouchers die je kunt kopen met “echt geld” om deze vervolgens in te wisselen voor “nep” (GTA-)geld. De bedragen zijn als volgt:

  • Tiger Shark Card, €3,99 = $200.000 GTA-dollars
  • Bull Shark Card, €7,49 = $500.000 GTA-dollars
  • Great White Shard Card, €14,99 = $1.250.000 GTA-dollars
  • Whale Shark Card, €37,99 = $3.500.000 GTA-dollars
  • Megalodon Shark Card, €74,99 = $8.000.000 GTA-dollars

Zoals je kunt zien is de duurste Shark Card (de “Megalodon Shark Card”) in principe de beste optie, omdat je per euro ruim 106.000 GTA-dollars krijgt. Bij de goedkoopste (Tiger) Shark Card is dit slechts ongeveer 50.000 GTA-dollars per euro. Hoe meer GTA-dollars je dus in één keer koopt, hoe voordeliger het wordt.

Bekijk alle GTA Shark Cards! (vanaf €4,99)

Bekijk op Bol.com

GTA Online Shark Cards

Megalodon Shark CardHoewel er onder gamers een soort taboe leeft over het kopen van virtueel geld met echt geld, is het helemaal niet zo’n gek idee. Om 8 miljoen GTA-dollars te verdienen met missies ben je namelijk echt maanden bezig. Met een Shark Card heb je dit bedrag in een paar minuten binnen. Dit geld kun je vervolgens op GTA Online weer (her)investeren in bedrijfjes die je weer heel veel geld kunnen gaan opleveren (zoals een cocaïne-handel). Je moet een Shark Card dus niet altijd zien als een vervanging van een verdienmodel door het spel te spelen, maar meer als een zetje in de goede richting, waardoor je op GTA Online sneller kunt beginnen met grote bedragen verdienen. Dit gaat namelijk nét iets makkelijk als je een groot bedrag kunt investeren in bijvoorbeeld een kantoorgebouw, hangar of een motorclub.

Waar kan ik mijn GTA-dollars het beste aan uitgeven?

Hoewel de verleiding erg groot zal zijn om meteen een duur penthouse-appartement in de Eclipse Towers te kopen en de garage te vullen met bijvoorbeeld een Truffade Adder (de GTA-versie van een Bugatti Veyron die 1 miljoen GTA-dollars kost), kun je het geld van een Shark Card beter investeren in een bedrijf. Begin bijvoorbeeld een motorcycle-club door een clubhuis te kopen en koop vervolgens een cocaïne-lab. Rust dit lab uit met alle upgrades en je bent al zo’n 3.5 miljoen GTA-dollars kwijt. Je kunt nu serieus geld gaan verdienen, zo’n 420.000 GTA-dollars per volle lading aan cocaïne.

Het mooie van deze aankoop is dat jij alleen de levering hoeft te doen en de “supplies” moet aanleveren. Je personeel doet de rest, en terwijl jij aan het rondrijden bent of zelfs andere missies doet, genereert jouw bedrijf gewoon bakken met geld voor je en heb je waarschijnlijk nooit meer een Shark Card nodig. Dit is veel efficiënter dan alleen maar losse missies doen in de hoop dat je op een gegeven moment een mooi appartement kunt kopen of eindelijk in een Pfister Comet kunt rijden. We hebben zelfs een verhaal gehoord van iemand die zijn Megalodon Shark Card gebruikte om een Galaxy Super Yacht (vanafprijs: 6.000.000 GTA-dollars) te kopen. Zonde! Investeer het geld liever in een goedlopende business en spaar daarna voor een jacht en houd geld over! 🙂

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews