Van het merk Graef zijn er twee melkopschuimers te koop in de Nederlandse webwinkels: de Graef Melkopschuimer MS701 en de MS702. Ze kosten allebei rond de 80 euro en krijgen beiden een zeer goede beoordeling, zowel van kopers als uit de verschillende tests.

Op deze pagina vertellen we over beide melkopschuimers van het Duitse merk Graef.

Graef Melkopschuimer MS702

Graef Melkopschuimer MS702De Graef Melkopschuimer MS702 is één van de mooiere melkopschuimers uit het assortiment van Bol.com. Hij is bovendien erg praktisch omdat de kan een handvat heeft. Je zult dus nooit je handen branden aan deze melkopschuimer!

Je kunt in no-time een cappuccino maken of een latte macchiato. De kan mag in de vaatwasser en je kunt er zelfs milkshakes mee maken! Net als bij een blender zijn de motor en de kan van deze melkopschuimer volledig gescheiden van elkaar. Ook het schenken is erg eenvoudig dankzij het handige handvat.

Je kunt het apparaat 360 graden draaien zonder hem uit de onderkant te hoeven halen. Het apparaat zet zichzelf automatisch uit wanneer het melkschuim klaar is en heeft een inhoud van 350 ml voor zowel warme als koude melk. Aan de binnenkant zitten bovendien streepjes die aangeven hoe veel milliliter je er in hebt gedaan. Ook zit er een transparante deksel op.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Graef MS701

De MS701 kan eigenlijk alles wat de 702 ook kan, maar heeft een andere kleur; wit. Verder is de MS701 identiek aan de MS702 en verder zijn er dus ook geen voor- of nadelen bij dit apparaat. Welke van de twee je koopt is dus volledig aan jou. Je kunt de keuze maken op basis van welke kleur je het mooiste vindt. De zwarte MS702 is drie euro goedkoper dan de witte. Behalve dat zijn er eigenlijk geen benoemenswaardige verschillen.