Goedkoopste Space Scooters 2017Op zoek naar de goedkoopste Space Scooters van 2017? Je kan eindeloos blijven zoeken naar de beste Space Scooter aanbiedingen en kortingen op het internet. In dit blog bericht vind je een handig overzicht met de goedkoopste Space Scooters van 2017. Lees bijvoorbeeld de producteigenschappen, hoeveel ze kosten en bij welke winkels ze verkrijgbaar zijn.

De goedkoopste Space Scooters van 2017

De Space Scooters zijn dit jaar wederom ongekend populair. Met name zwarte en roze Space Scooter Juniors behoren tot de bestverkochte modellen van 2017. Maargoed, waar het in dit bericht om gaat is voornamelijk de prijs. Wat zijn de goedkoopste Space Scooters van 2017 zonder in te leveren op kwaliteit?

Space Scooter Junior (X360)

De Space Scooter Junior is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 8 levensjaren. Ze hebben opvallende kleuren en een futuristische design. Je kan ze makkelijk inklappen en meenemen.

De Space Scooter Junior (X360) is verkrijgbaar in roze of blauwe kleur. De winkels die ze het goedkoopst aanbieden zijn Intertoys, Fonq en Bol.com. Prijs: 89,99 euro.

Space Scooter (X580)

De Space Scooter X580 is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. De X580 heeft luchtvering en een geruisloos aandrijfsysteem. De X580 is makkelijk opvouwbaar en volledig van staal en aluminium materiaal gemaakt.

Dit model is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder; blauw, oranje, wit, zilver, roze, blauw/rood en roze/wit. De goedkoopste X580 Space Scooters zijn verkrijgbaar bij Bol.com. Prijs: 114,95 euro.

Space Scooter (Messi)

De Lionel Messi Space Scooter is een speciale editie. Met de Messi Space Scooter kan je snelheden bereiken van wel 15km/h. De Space Scooter heeft een uniek ontwerp met dezelfde producteigenschappen als de X580.

De Messi editie is zilverkleurig en kan het goedkoopst bij Intertoys aangeschaft worden. Prijs: 149,99 euro.

Extra informatie

Veel Space Scooters worden met gratis beschermset aangeboden. Je vindt dergelijke aanbiedingen veelal op Bol.com bij modellen als de Space Scooter Junior en X580 edities. Neem daarom snel een kijkje op Bol.com!

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €80,- )

Bekijk op Bol.com

Het overzicht van goedkoopste Space Scooters in 2017 is mogelijk niet meer actueel. Desalniettemin, geeft het een duidelijke indicatie waar je de goedkoopste Space Scooters zou kunnen bestellen. Bol.com behoort tot een van de winkels die constant tegen relatief lage prijzen Space Scooters verkoopt. Daarnaast is het absoluut niet verkeerd om bij kleinere webwinkels als speelgoedplezier.nl, Trampolinewinkel.nl of SkatePro een kijkje in het assortiment te nemen. Mocht u elders goedkopere Space Scooters vinden, vergeet dan niet om ons op de hoogte te houden en stuur een berichtje naar de redactie.