Wil je een FitBit kopen? De FitBit is een wearable die bijhoudt hoe veel beweging je krijgt. FitBit is een Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in San Francisco (Californië) en werd opgericht in 2007.

FitBit kopen

Activity Trackers van FitBit

De activity trackers van FitBit houden onder andere bij hoe veel stappen je hebt gelopen. De nieuwere versies van FitBit houden ook bij hoe goed en hoe veel je slaapt, je hartslag, hoe veel trappen je hebt gelopen en meer! Deze informatie is vervolgens terug te zien in een speciale app waarin je je gezondheid kunt bijhouden.

Het dragen van een FitBit is eigenlijk alsof je een horloge draagt. Je merkt er vrij weinig van. Gedurende de dag houdt het apparaat echter wel veel handige informatie voor je bij! Zo kunnen de nieuwere versies van de FitBit zelfs je hartslag meten. Dit is natuurlijk waardevolle informatie als je bezig bent met je conditie of met fitness.

Vergelijk alle FitBits! (vanaf €59,00)

Bekijk op Bol.com

De oudere FitBits houden alleen bij hoe veel stappen je hebt gelopen en hoe veel je bewogen hebt. Dat is natuurlijk ook al erg waardevolle informatie. Het product past volledig in de trend die er op dit moment gaande is. Steeds meer mensen zijn meer bezig met beweging en gezondheid. Zitten is volgens velen het nieuwe roken, en als je op een kantoor werkt zorgt de FitBit ervoor dat je kunt bijhouden hoe veel je bewogen hebt. Onze tips: neem af en toe de trap in plaats van de lift, ga na de lunch een stukje lopen of – als dit op je werkplek mogelijk is – vraag aan je baas om een in hoogte verstelbaar bureau. Je kunt dan delen van de dag “staand” werken.

FitBit kopen

Je kunt de FitBit-producten bij veel winkels en webshops kopen. Wij zelf raden altijd Bol.com aan. Dit is veruit de voordeligste en meest klantvriendelijke webshop van Nederland. Je kunt een FitBit echter ook bij de MediaMarkt halen of bij een andere elektronica-zaak.

Wij van ProductGids raden eigenlijk voor vrijwel alle producten aan om naar Bol.com te gaan. Toch kan het zo zijn dat je je FitBit eerst een keer wilt “passen” of uitproberen. In dat geval is MediaMarkt een prima winkel om het apparaat eens rustig uit te proberen.

Vergelijk alle FitBits! (vanaf €59,00)

Bekijk op Bol.com

FitBit app

Zoals eerder genoemd komt de FitBit met een speciale app voor je smartphone. In deze app vind je alle informatie die de FitBit voor je heeft bijgehouden. Zoals je op de afbeelding (beneden) kunt zien, bevat de app veel informatie. Het begint met het aantal gelopen stappen, het aantal mijl/kilometer dat je gelopen hebt. Ook staat er hoe veel calorieën je verbrand hebt en hoe veel verdiepingen je bent “geklommen” (met de trap). Daarnaast kun je zien hoe veel minuten van de dag je “actief” bent bezig geweest. Dankzij deze informatie kun je bijvoorbeeld bepalen of je ’s avonds nog een stukje wilt gaan rennen of sporten.

FitBit App

De FitBit App