Let op: Inmiddels kun je ook FIFA 18 al bestellen.
Wil jij het populaire spel FIFA 17 kopen? Op deze pagina vertellen we je er alles over! FIFA 17 is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en voor de PC. Ook voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 is het spel nog beschikbaar.

FIFA 17 kopenFIFA 17 werd – zoals gebruikelijk – gelanceerd in september 2016 en is weer de zoveelste nieuwe generatie van deze populaire voetbalgame. Zoals we van EA en FIFA gewend zijn zitten spelmodes als FIFA Ultimate Team (FUT), Career Mode en Be a Pro er weer in. Maar dit jaar heeft EA iets nieuws toegevoegd: The Journey. Hierover vertellen we later op de pagina meer.

Zoals je van ons gewend bent geven we op deze pagina uitgebreide informatie voor als je van plan bent om FIFA 17 aan te schaffen. FIFA 17 is te koop voor verschillende consoles. Ook daarover later op de pagina meer.

FIFA 17 voor alle consoles! (vanaf €58,99)

Bekijk op Bol.com

FIFA 17 Features

Welke features heeft FIFA 17 en wat is er nieuw ten opzichte van FIFA 16? Lees snel verder voor meer informatie.

The Journey (nieuw!)

The Journey is een volledig nieuwe spelmodus in FIFA 17 (zie ook de officiële trailer in de video beneden). Het is zonder twijfel de grootste verandering ten opzichte van vorig jaar (FIFA 16). In The Journey speel je de rol van Alex Hunter, een 17-jarig voetbaltalent in de Engelse Premier League. Je speelt niet alleen het voetbalspel maar ook alles daar omheen. Zo moet je op een goede manier met de media omgaan en bepaalde verleidingen van een jonge prof zien te weerstaan.

Niet iedereen zal The Journey leuk vinden, maar voor liefhebbers van simulatie-spellen is het een leuke nieuwe feature. Als je de carrièremodus leuk vindt, is de kans groot dat je The Journey ook zult waarderen. Natuurlijk zijn er ook gamers die liever alleen online spelen.

Frostbite

Niet alleen qua spelmodus is er iets veranderd. Ook de nieuwe Frostbite-engine is nieuw. Deze “engine” moet er voor zorgen dat FIFA 17 nóg realistischer is dan zijn voorgangers. Zo bewegen spelers en toeschouwers veel natuurlijker dan we gewend zijn van voorgaande FIFA-edities.

FIFA Ultimate Team (FUT)

FIFA 17 ultimate teamZoals ieder jaar zit ook in FIFA 17 weer de populaire online spelmodus FUT (Fifa Ultimate Team). Deze spelmodus is niet nieuw, maar de feature FUT Champions wel. Dit is een wekelijks terugkerend toernooi waar je je doordeweeks voor kunt kwalificeren, en in het weekend kunt meespelen. Als je vervolgens in het weekend goede resultaten behaalt kun je hiermee bepaalde ‘rewards’ verdienen.

Ook dit jaar zijn er weer de zogeheten FUT Legends (alléén beschikbaar op Xbox One en Xbox 360). Nieuwe legends zijn Marc Overmars, Paul Scholes, Jamie Carragher, Alessandro Del Perio en Carles Puyol.

Dode spelmomenten

De gameplay is ook veranderd in FIFA 17. Zo is er een nieuwe techniek bij het nemen van vrije trappen in het spel. Je bepaalt hierbij bijvoorbeeld zelf hoe je achter de bal staat. Hiermee kun je van te voren al invloed uitoefenen op het effect van de bal en hoe je speler tegen de bal zal gaan trappen. Zo is het nu ook mogelijk om de bal bij vrije trappen met de buitenkant van je voet te raken. Dit voegt een hele nieuwe dimensie toe aan de dode spelmomenten. Hetzelfde geldt overigens voor het nemen van strafschoppen.

FIFA 17 voor alle consoles! (vanaf €58,99)

Bekijk op Bol.com

Carrièremodus

Ook de carrièremodus (Career Mode) is geen nieuwe feature voor FIFA. Wel zijn hier wat zaken veranderd, zoals het feit dat je je trainer nu volledig zelf kunt vormgeven. Je krijgt daarnaast meer inzicht in de financiën en cashflow van de club waar je trainer van bent.

Vrouwenvoetbal

In FIFA 16 werd voor het eerst vrouwenvoetbal mogelijk. Niet alle gamers waren hier even enthousiast over. Toch zegt EA zelf dat het vrouwenvoetbal in FIFA erg populair is. Overigens kun je met vrouwenteams alleen maar tegen andere vrouwenteams spelen.

Meer

Behalve de bovengenoemde (nieuwe) features in FIFA 17 is er nog veel meer veranderd. Zoals ieder jaar zijn de spelers weer een stuk realistischer geworden en lijken ze nóg meer op zichzelf. Daarnaast zegt EA dat er hele nieuwe manieren van aanvallen zijn en dat de AI van de spelers veel intelligenter is geworden. Voor meer informatie, klik eens op de onderstaande knop.

FIFA 17 voor alle consoles! (vanaf €58,99)

Bekijk op Bol.com

FIFA 17 kopen: waar?

Bol.comJe kunt FIFA 17 bij veel verschillende winkels kopen. Wij bestellen onze games en consoles zelf altijd bij Bol.com, maar je kunt het spel ook krijgen bij MediaMarkt, Coolblue en vrijwel alle speelgoedwinkels. Daarnaast is het op de moderne consoles (zoals Xbox One) mogelijk om het spel digitaal aan te schaffen. Je koopt dan geen DVD maar kunt het spel downloaden op je console. Dit is een prima alternatief, maar minder leuk als je het spel cadeau wilt doen.

FIFA 17 bundels

Wil jij FIFA 17 kopen? Het is goed om te weten dat FIFA 17 ook in combinatie met een console kan worden gekocht. Je krijgt dan meestal korting omdat je een ‘bundle’ koopt. Ook deze bundles kun je op Bol.com vinden.

FIFA 17 voor alle consoles! (vanaf €58,99)

Bekijk op Bol.com

FIFA 17 demo

FIFA 17 kopen of wil je FIFA 17 eerst gratis uitproberen voordat je het spel koopt? Wij begrijpen dit heel goed (en EA Sports ook). Je kunt daarom op je Xbox of PlayStation de FIFA 17 demo downloaden. Ook voor de PC-gamers is er een demo beschikbaar via de website van EA.

FIFA 17 Deluxe Editions

FIFA 17 Super Deluxe EditionFIFA 17 kopen? Natuurlijk waren er ook bij de release van FIFA 17 weer speciale edities van het spel beschikbaar, naast de Standard Edition. Het gaat hierbij om de FIFA 17 Deluxe Edition en de FIFA 17 Super Deluxe Edition. Je kunt de standaardversie met 10 procent korting kopen al je in bezit bent van FIFA 16. Dit kon ook met de deluxe edities. De speciale edities zijn inmiddels alleen nog te koop voor bedragen rond de 80 euro, maar mocht je er interesse in hebben kun je hier lezen wat er bij die speciale edities inbegrepen zit.

FIFA 17 Deluxe Edition

Bij de FIFA 17 Deluxe Edition krijg je de volgende bonussen, naast alles dat in de standaard versie van het spel inbegrepen zit.

  • FUT Team of the week-leenspeler die je voor drie wedstrijden kunt gebruiken
  • FUT leenkaart voor acht wedstrijden, je kunt kiezen uit vier spelers
  • 20 FUT Premium Jumbo Goud pakketjes

FIFA 17 Super Deluxe Edition

De volgende extra’s krijg je bij het aanschaffen van de Super Deluxe Edition naast de extra’s die je bij bovenstaande Deluxe Edtion gezien hebt.

  • FUT Legends-leenspeler voor drie wedstrijden
  • 8000 FIFA-punten